Een soort Powned.tv: “Joe the Plumber” wordt “Joe Wurzelbacher, War Correspondent” en doet verslag vanuit Gaza voor de conservatieve website Pjtv.com

Een soort Powned.tv: “Joe the Plumber” wordt “Joe Wurzelbacher, War Correspondent” en doet verslag vanuit Gaza voor de conservatieve website Pjtv.com | Hier het interview met Joe over zijn beweegredenen…

Open waanlink

 1. 1

  ja! Hilarisch, alsof hij daar ‘de gewone man zal zijn die nu eens eerlijk verslag zal uitbrengen’.
  Eigenlijk walgelijk. Dat de agitprop met de communisten zou gestorven is blijkt eens te meer een illusie. En hoe achterlijk kan een plummer zijn zeg.

 2. 6

  Nou, superjan, ik was het eerlijk echt gezegd van plan, hoewel ik niet eens een TV heb.

  Maar het fair and balanced actualiteiten dinges heeft het voor mij verpest.

  Om de rest van GS kan ik prima lachen, of ik kijk gewoon niet, maar de Israël propaganda die er nu op staat kost Pritt mijn 5.72 Eypo.

  Die gaat nu bij de 14 euro die ik al gereserveerd had voor Reet zijn Busaktie.

 3. 7

  Hihi, https dus beveiligd… Nee dank je m’n privacy is me meer waard dan 5,72.

  Edit: Maar uit belangstelling, al zo wanhopig om de gehate linksmens te moeten smeken?

 4. 8

  Ja, NN, dat was ook mijn gedacht bij het niet zien van de “realtime teller” en de trotse mededeling dat er al x-veel hebben aangemeld.

 5. 10

  Wat ik me afvraag is waar ze die dik tienduizend euro vandaan halen die ze uitkeren als ze net niet genoeg leden bijeen krijgen.

 6. 11

  @superjan:
  Misschien een beetje ouderwets, maar waar kan ik wat uitgebreidere info vinden over het soort programma’s dat P0wned wil gaan maken dan de karige berichtgeving op GeenStijl zelf? Een linkje op de site zelf zou geen kwaad kunnen, want “Omdat in het huidige bestel een grote groep mensen niet wordt gehoord.” is wel heel karig; liefhebbers van meer klassieke Chinese opera op tv worden ook niet gehoord in het huidige bestel, maar ik heb het vage vermoeden dat P0wned die niet gaat bedienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren