1. 5

  Rutte hoorde pas medio november dat Donner ging solliciteren. Rutte is hier slachtoffer van het Oost-Indisch kampsyndroom van de tweede generatie. Hierbij komen signalen van de buitenwereld niet tot je omdat je Oost-Indisch doof bent.

 2. 6

  Wat je zegt Bismarck. Zelf heb ik zo’n kriebelgevoel dat “we” bijna in een scharnierpunt zijn beland. Kritische parameter..destabilisatie..vallende muren. “jump u fuckers”
  Als krasse knar herken ik het gevoel in mijn handen..hoge spiertonus als ik weer zo’n regentenbeslissing lees, aanstoot tot vuistvormen.

  f*ck.

 3. 7

  Niet alleen is de benoeming van Donner het resultaat van illegale benoemingsafspraak’. De RvS heeft ook nog eens een monopolie op het adviseren op het gebied van wetgeving!

 4. 8

  Nee hoor, jij mag ook best de regering adviseren op het gebied van wetgeving. Niet dat ze verder gaan luisteren naar het advies, maar dat hoeft je verder toch niet te stoppen.

 5. 9

  “Benoeming Donner was zorgvuldige afweging”

  Hihihaha. We hebben alle kandidaten zorgvuldig beoordeeld op donnerschap, donneriaansheid en donnersiteit, en er kwam toch wel een duidelijk profiel naar voren. We hebben daarna gekozen voor de persoon die daar het beste aan voldeed.

 6. 11

  Net de vlees geworden arrogantie Opstelten horen zeggen dat Donner van alle kandidaten de beste was. Met droge ogen, recht in de camara.
  Ik zou willen dat ik ook zo kon liegen.

 7. 14

  Om èn nabij, zal je bedoelen.

  De tijd omstreeks 1780 was inderdaad wel een interessant periode. De stadhouder had het nog voor het zeggen in Nederland, maar dat zou niet lang meer duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren