1. 3

    Dit is een uitstekende lakmoesproef voor loyaliteit aan Wilders geweest. Op de fora her en der zie je dat de PVV stemmers helemaal niet afhaken, ze verdedigen Wilders uitspraken en volgen zijn frame dat het om beperking van immigratie ging. Prettig zo voor 22 mei te weten wie je binnen de partij volgt in verdere aansluiting met extreem rechts en doorvoering van de extreem rechtse/racistische strategie. De soft-liners zijn nu afgevallen, de hard-liners/loyale volgelingen zijn bekend. Tijd voor verdere knuffelpartijen met de Winter en Le Pen.

  2. 4

    Op provinciaal niveau wordt er afscheid genomen – Friesland (2x). Tja, je hebt immers je ambities, dan moet je niet bij een nazipartij zitten, die geen toekomst meer heef.t

  3. 5

    Oh, je mag de pvv geen nazipartij noemen, dan krijg je een minnetje, van die nazihonden die hier rondstruinen. En serieus worden genomen. Linkse intellectuelen slapen, slapen, slapen. En dan afvragen waarom er ineens meer getolereerd wordt ophet gebied van sdiscriminatie en vreemdelingenhaat. Sargasso maakt zich medeplichtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren