Domino D-Day bij de PVV

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Hmmmm. Is dit weer een Godwin? 8 van de 9 PVV raadsleden stappen op, Stassen stapt uit fractie Europarlement.

Open artikel

Reacties (5)

#1 Wobbe

Dit is het moment om een cordon sanitaire om dat zooitje heen te leggen. Wie niet meedoet maakt zich verdacht.

#2 Jack Random

Een cordon sanitaire is niet meer nodig. De meeste partijen zijn al flink in Geerts richting opgeschoven. Zie de strafbaarstelling van illigalen.

#3 Noortje

Dit is een uitstekende lakmoesproef voor loyaliteit aan Wilders geweest. Op de fora her en der zie je dat de PVV stemmers helemaal niet afhaken, ze verdedigen Wilders uitspraken en volgen zijn frame dat het om beperking van immigratie ging. Prettig zo voor 22 mei te weten wie je binnen de partij volgt in verdere aansluiting met extreem rechts en doorvoering van de extreem rechtse/racistische strategie. De soft-liners zijn nu afgevallen, de hard-liners/loyale volgelingen zijn bekend. Tijd voor verdere knuffelpartijen met de Winter en Le Pen.

#4 Joop

Op provinciaal niveau wordt er afscheid genomen – Friesland (2x). Tja, je hebt immers je ambities, dan moet je niet bij een nazipartij zitten, die geen toekomst meer heef.t

#5 Joop

Oh, je mag de pvv geen nazipartij noemen, dan krijg je een minnetje, van die nazihonden die hier rondstruinen. En serieus worden genomen. Linkse intellectuelen slapen, slapen, slapen. En dan afvragen waarom er ineens meer getolereerd wordt ophet gebied van sdiscriminatie en vreemdelingenhaat. Sargasso maakt zich medeplichtig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*