“Discriminerende vacature was publiciteitsstunt”

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (12)

#1 thalmann

Verontwaardigingsmarketing kan het helemaal gaan worden.

#2 Raaphorst

Ik geloof er geen fluit van. Het lijkt mij waarschijnlijker dat de man geschrokken is van de -terechte- ophef, en daarom het op zo’n manier probeert goed te praten. Komt op mij niet geloofwaardig over.

#3 thalmann

@2
Of hij wilt zijn schreeuw om aandacht nog een echo geven.

#4 Max Doorrijhoogte

Hij zal wel naar zijn inmiddels ingeschakelde advocaat hebben geluisterd en probeert nog wat aan damage control te doen.

#5 Joost

Ik vind het wel weer mooi hoe kritiekloos de gemiddelde TPO-reaguurder het oppakt. Illustreert mooi dat je graag iets aanneemt wat je graag wilt horen.

#6 McLovin

Gaat Geert over een paar jaar ook roepen

#7 pedro

Waarom heeft ie dat dan niet bij P&W gezegd? Hij had ‘zijn’ helden mooi de primeur kunnen geven van de onthulling van zijn publiciteitsstunt.

#8 Joost

Nee, want:

Even speelde De Laat vóór de opname bij P&W nog met de gedachte om een heroïsche stunt uit te halen. Gewoon opstaan tijdens de show en dan roepen: ‘Jullie zijn allemaal hypocriet! Werkt hier in de studio soms wél een allochtone medewerker? Of bij defensie?” Wijzend naar de andere gast aan tafel, minister Timmermans van Buitenlandse Zaken, ook aanwezig die avond. Maar omdat hij hartpatiënt is durfde Wesley dat huzarenstukje toch niet aan, de druk van de liveshow gaf uiteindelijk de doorslag.

#9 pedro

@8: Zijn helden hypocriet noemen? Zijn verhaaltje klopt gewoon niet… Wel verstandig van hem om het niet te doen, want Timmermans had hem simpel kunnen wijzen op het feit, dat er bij defensie wel allochtonen werken.

#10 kevin

Túúúúúúrlijk…….

#11 benjbenj

@8: In de aftiteling van Pauw en Witteman zie ik twee namen die behoorlijk niet-autochtoon eruitzien.

#12 Prediker

@8, @9 – Los daarvan: Frans Timmermans is geen minister van Defensie, maar van Buitenlandse Zaken. Wesley heeft niet erg opgelet bij het lezen van GeenStijl (‘MilfDef’).

Verder klopt zijn verhaal van geen kanten. De Laat moet dan die advertenties hebben gekocht, louter met de bedoeling om een nationale mediarel te ontlokken?

Ik ken geen ondernemer die zijn bedrijf zo op het spel zet, enkel en alleen om een daad te stellen.

Eerst brengt hij in dat de slogan is bedacht door zijn Marokkaanse vriend (klassiek excuus van de racist: ik heb niks tegen buitenlanders, sommige van mijn beste vrienden…); nu hij daarop gepakt wordt bestaat die ‘beste vriend’ ineens niet meer. Nee joh, haha, was allemaal een hoax.

Eerst heette het zogenaamd dat hij zijn huis halsoverkop had verlaten vanwege doodsbedreigingen, nu zegt hij doodleuk dat dit allemaal gelogen was.

Wesley geeft daarmee impliciet toe te liegen en te bedriegen al naar gelang het hem uitkomt. Niets van wat hij zegt kan vertrouwd worden. Nou, zo wil je echt bekend staan als ondernemer…

En waar had hij dat dan allemaal groots willen onthullen? Waarom kiest hij ervoor dat op een derderangspodium als The Post Online te doen? We komen er maar niet achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*