1. 2

  Als deze lul ooit aan de macht komt in de VS (ik hou het voorlopig nog voor hoogst onwaarschijnlijk) dan is het verbreken van diplomatieke banden nog wel het minste. Eigenlijk vind ik dat Nederland dan een eigen kernwapenprogramma moet opstarten.

  De man is een totale godsdienstwaanzinnige, katholieker dan de paus. Als hij een vinger aan de trekker krijgt dan is niemand meer veilig.

 2. 3

  Mooi toch, democratie? Als meneer genoeg geld heeft en vuile trucjes speelt en valse beloftes doet, maakt hij kans gelijk elke andere klootzak. En de mensen zouden niet anders willen, waar je ze het ook vraagt. Bon. Ik ben niet -echt- voor een atoomprogramma maar wel voor research in quadcopters, smart bullets, digital warfare en laserguns. Unternehmen zukunft.

 3. 5

  Je had even op Olav moeten wachten.

  Grappig om te zien hoe wereldverbeteraartjes door het lint gaan van iemand met andere opvattingen + een beetje verkiezingsretoriek.

 4. 6

  Het lijkt me verstandig om even hier totaal niet op te reageren en te hopen dat hij de republikeinse kandidaat wordt. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat hij met zulke opzichtige leugens kan winnen van Obama. Hij lijkt me nu de beste garantie op een sterk mandaat voor Obama :)

 5. 7

  Ook met leugens kun je gemakkelijk winnen,als je het maar overtuigend genoeg brengt. Onze eigen Nederlandse politieke winnaars gebruiken diezelfde methode met succes (immigratiecijfers, klimaat, etc). Stug je eigen waarheid blijven promoten en kritiek wegwuiven of negeren.

 6. 8

  Kilgore, verleidelijke gedachte, maar anderzijds vind ik dat je niet moet gokken met dit soort figuren. Stel dat de presidentsverkiezingen gaan tussen deze eikel en Obama. Je zegt: dat wordt dan een makkie voor Obama. Maar er hoeft maar iets te gebeuren (een aanslag bijv.) en de kansen liggen meteen heel anders. Dan zou hij het zomaar kunnen worden.

  Daar heeft de wereld echt géén behoefte aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren