1. 1

  DeJaap is geen rechts blog. En is juist door de open discussie die er mogelijk is zeker niet overbodig. Is sargasso overbodig omdat we joop al hebben?

 2. 4

  Iedere werknemer vindt zijn baas uiteindelijk ‘een gek’ maar de werknemers van De Jaap moeten zich wel vaker achter de oren krabben of ze ten meerdere glorie van bipolaire Bert hun schrijfsels aan De Jaap gunnen?

  Daarbij is een naam die zich afzet tegen iets anders: Jaap vs. Joop nooit een sterke zet als je iets onafhankelijks wilt opzetten.

 3. 5

  “…door de open discussie die er mogelijk is…”

  *Proest*

  Er is géén open discussie mogelijk op dejaap. Het kleine dictatortje Bert Brussen zorgt daar wel voor. Dat leugenachtig wezeltje heeft het niet zo op, met de meningen van anderen.

 4. 7

  Censuur is absoluut Bert Brussen zijn ding, al dan niet vooraf. Onnodig gescheld zal -ook- worden verwijderd. En terecht. Evengoed worden er ook meerdere inhoudelijke berichten verwijderd. Dat heb ik nu te vaak gezien. Je kan lullen tot je een ons weegt, Thallman, maar een open discussie op de jaap? *Proest*

 5. 8

  Waar is wel een open discussie ?
  Vrijwel nergens, is mijn idee.
  Ook Joop, van de Vereniging Arbeiders Radio Amateurs, censureert vooraf, waar ik dat gemerkt heb gaat het niet om scheldpartijen en verdachtmakingen, die mogen daar wel, als ze in het joods-christelijke straatje passen.
  Bij War Without End was open discussie, maar Britse wetgeving slaagde er in deze Britse site tot sluiten te dwingen.
  Hoe open wij zijn mag er verder uit blijken dat Canal+ de Iraanse zender Press.tv niet meer doorgeeft.
  De enige niet westerse zender die nog over is is Russia Today, ook die zal wel een keer verdwijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren