1. 4

  @2 – Ik vroeg me al af waar dit op sloeg. Maar ik begrijp dat ze haar gelaatsuitdrukking op verzoek heeft gerepliceerd in het Witte Huis en dat Obama besloot mee te doen (al dan niet vooraf afgesproken).

  Dat is vragen om spoofs natuurlijk.

  Fiscall cliff: not impressed!

  Obamacare: not impressed!

  etcetera

 2. 7

  Op zich een lekker ding die McKayla, maar wat een ontzettend verwend wicht zeg, als ze bij de medailleceremonie zo’n gezicht trekt omdat er eentje beter dan haar was. Een beetje respect voor je tegenstander hoort toch wel bij de Olympische gedachte, zo lijkt me. Obama had er beter naast gestaan met een vermanend vingertje.

 3. 8

  @7: Kom op zeg, je hebt jaren getraind en je komt daar voor goud en niets minder, want je bent de favoriet. En dan haal je zilver. Dat is kut.

  En dan wordt er een foto gemaakt van een grimas die je misschien 1 seconde hebt gemaakt, en dan word je door half Amerika (en Sargasso-reaguurder Bismarck) uitgekotst. Die foto met Obama laat in ieder geval zien dat ze over wat relativeringsvermogen beschikt.

 4. 9

  @8: Van mij mag ze uren aan een stuk grimassen (wel oppassen als de klok 13 keer slaat), maar d’r is één moment waarop je dat niet doet, namelijk als de medailles worden uitgedeeld. Dan ga je niet even het mooiste moment uit het leven van Sandra Izbașa lopen verknoeien met je aandachttrekkende frommelsmoel, puur omdat je er niet tegen kan dat ze beter is. Die foto met Obama laat trouwens vooral zien dat ze het niet één seconde doet, maar het gewoon loopt uit te melken. Ik had verder niet de indruk dat half Amerika haar uitkotst, maar als dat wel zo is, dan lijkt me dat een goede les voor de jongedame in kwestie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren