Da’s weer eens wat anders: terreurdreiging uit Oekraïne

Extreemrechts Azov-bataljon dreigt met aanslagen in Nederland als er niet vóór het associatieverdrag gestemd wordt op 6 april. Dit daags na het nieuws dat de CIA Russische inmenging in het referendum gaat onderzoeken. Kortom, de propagandamachine van GeenPeil draait op volle toeren.

Update: Het zou een propgandastunt zijn

Open waanlink

 1. 1

  “Van Raak heeft Kamervragen gesteld en wil dat minister Plasterk de Amerikanen laat weten dat ‘politiek onderzoek door de Amerikaanse geheime diensten in ons land niet wordt geaccepteerd’. ”

  Centjes van Russen of Chinezen daar is de SP historisch gezien dan weer een groot fan van.

  Volgens de Oekraïners wordt er in de Video met een Moskous accent gepraat trouwens.

 2. 2

  mooi man, die brandvertragende materialen. Heerlijk hoe zo’n stoere jongen loopt te sukkelen met een aansteker en vervolgens maar een stukje moet knippen zodat ze er een blik aanstekervloeistof overheen kunnen gooien.

 3. 5

  @3: Ga er maar eens kijken bij de Roze Horde. Na zich gerealiseerd te hebben dat het een fake is, hebben ze daar besloten dat de gemaskerde mannen geen Oekraïners maar (vooral) liberale/christendemocratische EP-leden en EU-kopstukken zijn en dat het iig. is opgezet door Eurofielen (want die hebben natuurlijk het meeste te winnen door zichzelf in kwaad daglicht te zetten).

 4. 7

  @6: Dat dacht ik in eerste instantie ook, maar die is het volgens mij niet. Het kan de vlag van Luxemburg zijn maar die lijkt ook niet helemaal.

  Misschien hadden ze nog wat liggen na Euro 2012?

 5. 11

  De associatie met Putin is natuurlijk dé zwakke plek van de nee-campagne. Uit hoe geenstijl omgaat met dit filmpje blijkt niet echt een goede antenne voor de dynamiek van het Russisch-Oekraïense conflict.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren