1. 2

  Er ligt een schone taak voor de leden van de verschillende partijen om de concept verkiezingsprogramma’s dusdanig een betere richting te geven op hun congressen.

  Want NRC concludeert dat er (bijna) niets van terug zou komen in de verschillende programma’s.

 2. 4

  Hahaha, Zuid-Europese taferelen!

  Snel wat hervormingen beloven als iedereen naar ons kijkt en terugkrabbelen als de bui is overgedreven.

  Waar zijn we nu met onze grote mond over maatregelen in de Zuid-Europese landen?

 3. 5

  Volgens mij heeft dat er vooral mee te maken, dat Nederlandse politici verwachten dat er nog wel wat ruimte in die 3% norm gaat komen na de verkiezingen. Daar wordt alvast een voorschot op genomen.

 4. 13

  Die reiskosten hakte er ook wel erg hard in op de koopkracht in sommige gevallen, zowel links (ov) en rechts (auto) waren er uiteindelijk niet blij mee. De hypotheek plannen zijn ook niet echt handig nu er een dip is in de woningmarkt, voor starters wordt het nog duurder om een huis te kopen.

  De broodnodige bezuinigingen om ons huishoudboekje weer op orde te krijgen kunnen we op onze sloffen halen door gewoon de geschrapte bezuinigingen in het Kunduz akkoord gewoon door te laten gaan.

 5. 14

  Respect voor jou Anton dat je deze geluiden ook durft te laten horen op dagelijkse standaard, waar ze je bijna kielhalen. Want vooral kritiek op de pvv, dat is daar heiligschennis …

 6. 15

  Kolenbelasting nog even parkeren middels een onderzoekje naar effect.op concurrentiepositie en het hele kunduz/lenteakkoord is volledig verdwenen in de schaduw van de aanstaande verkiezingen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren