1. 5

  Weckpotten inslaan! Sierplanten de tuin uit en bonenstaken en aardappelen erin! Gat door het dak voor de afvoer van de allesbrander. Zeep hamsteren. Whisky inslaan als ruilmiddel. Hout sprokkelen. Graan verbouwen in de middenberm. Stropen in natuurgebieden. ..en dat dan tegelijk met 17 miljoen andere Nederlanders.

 2. 10

  Ik heb een beetje genoeg van doempraters, maar ook van de “echte” economen, die alleen maar doem voorspellen als we de banken niet helpen en verder gouden bergen beloven met onbegrensde groeimogelijkheden.

  Ik ben geneigd de eerste de beste amateur-econoom te geloven die uitgaat van een hoop politiek gerommel (zoals we nu zien) en hopeloos emotionele investeerders en beleggers (zoals we nu zien). Die hebben ze vast wel bij Sargasso, toch?

 3. 11

  Toen de goeie oude Reichsmark onderuit ging, betaalden mensen elkaar in natura. Voor een pakje sigaretten was alles te koop. Voor nylonkousen ook. Banden en binnenbanden voor fietsen stonden derde op de lijst en drugs en medicijnen, m.n penicilline waren ook populair.

 4. 13

  Pas op rubber, deze man is al behandeld hier, en werd toen weggehoond, en vanalles verweten, onder andere dat hij een bedrieger was die zich als een ander voor deed dan de gewone handelaar die hij zei te zijn.

 5. 14

  Het gezeik om Griekenland moet snel over zijn.
  In Nederland moet er fiks gesaneerd gaan worden en dan met name de huizenprijzen en degenen die volop met consumptief en hypotheekschuld zit. Dit is al vaker voorgekomen in de geschiedenis. Politiek moet de PVV buitenspel gezet worden want die traineren de boel alleen maar (Europa) en zorgen voor stagnatie wat verdieping van de crisis betekent.
  AEX zal niet onder bodem 2009 zakken, waardeaandelen zijn nu relatief goedkoop. (let op dividend).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren