1. 1

  Ik vind het altijd maar lastig hoor die CBS berekeningen. Niet doen is niet aan te raden want dan kan iedere partij zomaar iets totaal ongefundeerds roepen. Aan de andere kant, hoe vaak komen die berekeningen uit? Zelden. En dan bijvoorbeeld de prognose dat het VVD programma het beste is voor de werkgelegenheid…doorgerekend tot 2040…uhhh juist ja. Dus ik ben erg benieuwd wat de discussie hieronder voor inzichten oplevert.

 2. 5

  En dat is nu precies de kern van het probleem in Nederland, geen probleem of er bestaat wel een commissie/college/werkgroep/stuurgroep voor.

  Teveel opperhoofden, te weinig indianen.

  Laten we eens beginnen met het schrappen van al die nutteloze commissie’s/college’s etc etc etc, scheelt alweer een stuk extra bezuinigen op mensen met een normale baan.

 3. 6

  Die extra werkgelegenheid van de VVD zal hard nodig zijn, want met de door hun voorgestelde verhoging van de AOW-leeftijd naar 69 zijn er ook bijna een miljoen meer mensen potentiële beroepsbevolking tegen 2030 (tov. een AOW op 65). Die mensen zullen toch allemaal ook maar werk moeten hebben, want met de VVD-plannen wordt het anders wel erg op een houtje bijten op een uitkering (nog even los van de omslag in denken die zal moeten plaatsvinden bij werkgevers, die zelden mensen van boven de 40 geschikt vinden).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren