Coach Noord-Korea geeft vijandige persconferentie…

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (6)

#1 Olav

Vanavond moeten ze tegen Brazilië.

#2 Bismarck

Poepoe, wat vijandig zeg, op een politiek gekleurde pestvraag van de Zuidkoreanen antwoorden met “Ik ken dat land niet”. Ik zou eerder stellen: journalisten stellen vijandige vragen aan bondscoach.

#3 Bismarck

Vandaag is trouwens wel een beetje underdogdag, met Vanavond Noord-Korea en vanmiddag Nieuw-Zeeland (zou het ze lukken om voor het eerst op een WK met minder dan 3 goals verschil te verliezen?).

#4 Herman

@2: Precies. Het enige dat die bondscoach gedaan heeft is voorkomen dat hij met een grote strop om z’n nek eindigt bij terugkeer naar Noord-Korea.

Gezien de situatie in Noord-Korea had die journalist wel wat meer integer mogen zijn dan vragen stellen die deze bondscoach in zware problemen kunnen brengen…

#5 Bismarck

@4: Of misschien om te beginnen relevante vragen? De Italiaanse bondscoach heeft och ook niet de vraag gekregen of Berlusconi invloed op de selectie heeft gehad? En Belgische journalisten vragen toch ook niet aan Marwijk hoe het zit met het team van Noord-Nederland?

#6 Maikel

en om het even over voetbal te hebben…ze speelden gewoon goed. Geweldig dat ze ook beloond werden met een fantastisch doelpunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*