Chris Hedges: Ariana Huffington geen haar beter dan de kapitalistische uitbuiters die ze bekritiseert

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (4)

#1 qwerty

Mayhill Fowler says that she is ‘resigning’ from The Huffington Post. How do you resign from a job you never had?”

That comment says it all. It exposes the callousness of our oligarchic class and their belief that they have a right to use anyone who can contribute to the monuments they spend their lives erecting to themselves.

Wat moet je nog meer over bloggen zeggen?
Dat het nooit professioneel zal worden?

#2 Baron E

Matig stukje dat ten onder gaat onder zijn eigen retoriek.

Misschien is het in de VS anders, maar in Nederland is het toch juist een groot probleem dat de goede oude journalisten steekjes laten vallen; dat juist zij uit zijn op de scoop, met waarheidsvinding op een lagere plaats; dat zij te eenzijdige selectie maken, enzovoorts?

#3 KJ

Dus mensen schrijven onbetaald omdat ze het leuk vinden, omdat ze het als een opstapje beschouwen, en omdat ze naamsbekendheid nastreven ?

The horror !

#4 Cracken

En hoe worden de mensen uitgebuit?
Ze brengen toch allemaal vrijwillig de stukken die ze schrijven aan, en weten dat er geen monetaire compensatie tegenover staat, en toch blijven ze komen.
Wellicht zoeken die contributors niet naar geld, maar willen ze gewoon hun mening met een groter publiek delen, of nog wat extra hits voor hun eigen blog/website genereren of zoals KJ al zegt meer naamsbekendheid.

Dan is er toch sprake van een symbiotische relatie. HuffPo verdient er geld mee, en al die bloggers kunnen hun verhaal makkelijk aan een groot publiek kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*