1. 5

  De geshopte foto is ook een mening. Hoe absurd ook hij mag van mij. Zelfs de idioten die de aanslag toejuichen mogen hun abjecte mening uiten.

 2. 6

  Als je fotosoept, laat het dan doen door iemand die weet wat hij doet. Dit is lachwekkend, nog even afgezien van de debiele reden.

 3. 7

  @5: ik vind het verdraaien van de werkelijkheid toch net iets anders dan een “mening”.
  En verder, dit was bij uitstek een gelegenheid om dan maar geen bericht te plaatsen als de aanblik je niet aanstond. Niet om dat te doen waartegen geprotesteerd werd.

 4. 10

  @7: ben ik met je eens maar deze “journalisten” maakten deze keuze. Het is aan andere media om dat vervolgens aan de kaak te stellen.

 5. 14

  Misschien stond hij te dicht in de buurt van een vrouw. Want waar je mee omgaat daar word je mee besmet. Alhoewel ik zie dat dat uit de Mattheus komt dus zo joods is dat niet.

 6. 19

  @18 De krant in kwestie is ‘Voorloper’. Een Chassidische krant, opgericht door Knessetlid Meir Porush (en diens vader, Menachem Porush). Precieze oplagen heb ik niet kunnen vinden, kennelijk doet Israel dat in het geheel anders, die werkt met ‘exposure rates’. Grote kranten hebben een exposure rate van 35+%. Dat dit niks zegt over oplage, bewijst Maariv, die een oplage heeft van 160.000-270.000 (vergelijkbaar met Israel HaYom, 35+%), maar een exposure rate heeft van zo’n 5%.

  ‘Voorloper’ zou zo’n 7 tot 8% exposure rate hebben. Ik stel me zo voor dat dat betekent dat 7% tot 8% van de bevolking -gemiddeld- per dag de krant gedeeltelijk leest. Afhankelijk van hoe vaak de kranten van hand tot hand gaan, en afgaande op een vergelijkbare krant, met vergelijkbare exposure rate (Haaretz, 6,1%, 40.000-50.000; Israel Post, 7,8%, 56.600), gok ik dat de oplage van ‘Voorloper’, zo’n 40.000 tot 60.000 exemplaren is per dag. Ter vergelijking: nrc.next kent per dag een oplage van 54.000, het Reformatorisch dagblad 56.200, Nederlands Dagblad 25.000, Parool 56.700)

 7. 25

  Je vraagt je echt af hoe Super Katholieken, Mega Grefos, Hyper Islamos, Ultro Joden en ander gespuis zich voortplanten.

  Ze lijken wel bang voor de vagina, hoe krijgen ze hem er ooit in gehengeld :D.

  Maar nee voorplanten doen ze zich wel weer als konijnen…je zou denken dat dat juist onmogelijk zou zijn :D.

 8. 26

  Vrijheid van meningsuiting ?

  Iemand maakt mij uit voor *vuile kaaskop* dat mag
  Ik scheld een oosterbuur uit voor *vuile mof* dat mag ook
  Maar als ik een jood aanroep met de woorden *vuile rotjood* dan is het ineens kwetsend . Is dat niet vreemd ?

  Charlie Hebdo met zijn cartoons en de vrijheid die hij daarvoor krijgt is heel normaal,maar Geert Wilders zijn *minder marokkanen*
  daar komt het OM aan te pas .
  Hoe gek en hypocriet zijn we in NL eigenlijk
  Gelukkig heb ik een hele grote KOTSBAK
  Raar volkje aan de noordzee, daar moet een grote knoet over,gewoon bezetten en knechten .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren