CDJA-bestuurslid Arnhem weg na homofobe ‘grappen’

Ioan Vreeling lid van de Oosters-Orthodoxe Kerk én freelance redactielid van The Post Online, heeft een rijke historie van misselijke grappenmakerij en uitlatingen die zich gemakkelijk als homofoob laten uitleggen.

Die combinatie lijkt ‘m nu de das om te doen. Zo schreef Vreeling meer recent nog over een homoseksuele GroenLinks-politicus twitteren dat deze een behandeling met een betonschaar verdiende. Dat gaat de christendemocraten duidelijk een paar forse stappen te ver.

 

Open waanlink

 1. 1

  De uiteindelijke vraag, blijft, wat gaan ‘de Reli-partijen’ (sic & sorry) eindelijk eens daadwerkelijk doen, aan Homofobie, binnen hun eigen gelederen, vooraleer ‘final judgment comes’.? Van ‘De Jeugd’ (en zullie enzo) valt er weinig tot niets te verwachten, zo blijkt.

  Ik volg niet ‘zoveel’ socialmedia, als twatter en Faecesbook, evengoed zijn er (m.i.) teveel van de homofobe types als “Ioan” Vreeling, van wie ik had kunnen zweren dat ‘ie nog een andere voornaam heeft.

  Waarom ontkent ‘men’ eigenlijk oprechte liefde? …

 2. 2

  De Gelderlander spreekt mij voor het geven van een reactie – waar ik geen behoefte toe voel – aan als ‘Hallo Emile M inclusief waar die M voor staat. Komt dat omdat ik hun site benader vanuit Sargasso waar ik ingelogd ben? Geeft Sargasso mijn inloggevens dus door? Of doet T-mobile dat in dit geval.

 3. 3

  @Emile: Sargasso geeft geen gegevens door aan externe partijen. Dit is dus niet via ons gegaan.

  Mocht een externe partij ons benaderen voor gegevens, dan zullen we eerst altijd de persoon om wie het gaat benaderen en vragen om toestemming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren