Britse Geert Wilders-supporter: “He is the greatest hero alive walking around on the earth today on two feet”

Logo klik TV Britse Geert Wilders-supporter: “He is the greatest hero alive walking around on the earth today on two feet” | De rechstextremisten onder Wilders-supporters | Peter R. de Vries: Bij politicus Geert W. kun je niet onderduiken… voor hem moet je onderduiken!

Open waanlink

 1. 2

  Koekebakkers voorbeeld gevolgd (moeten we meer doen):

  “Voor de vrijheid van meningsuiting natuurlijk, volstrekt duidelijk.”
  R: Waarom is dat belangrijk?
  “Waarom dat belangrijk is? Omdat ik godverredomme een mening heb!”

  R: Wat gebeurt hier nou binnen?
  “Ja wij staan allemaal terécht.”
  R: Ja leg es uit.
  “Jaaa, omdat we onze mond gesnoerd wordt..hej datte datteh eh andere re.. bevolkingsgloepen alles mogen zeggen enneh en wij niet, kijk die politie hier allemaal…als ze achter Marokkanen moeten zie je niet staan ze achter een boom of zo…

  Allebei lazarus of de vallende ziekte…toen maar opgehouden, tikken én schuddebuiken gaat niet samen…

 2. 4

  Ik vind het stukkie van Pritt Stift toch eigenlijk wel wat anders ademen dan ik verwachtte:

  Aan Clowns. Aan MediaMalloten. Aan Van Oekel-impersonators. Aan zwakbeschaafd Nujij-volk, aan boze Permabannetjes, nazi-hoeren, Vlaamsblokjes, Iraanse aandachtshomoos, Pin-stemmers, vrouwen uit Engelse KRO-detectives, kaalhaarmensen, Hans Laroes-haters en andere anonieme lafbekjes.

  Hij heeft gewoon een pesthekel aan anderen? Of aan reaguurders? Ik krijg in elk geval ineens een ander beeld op mijn netvlies van GS, Rutger en Pritt.

  Filmpje laden duurt wel lang hoor. Heeft GS nu eens last van eh… ja van wie eigenlijk? Maar die Rutger begin ik toch wel een beetje te waarderen trouwens. Kun je m niet eens een topic over klimaat laten maken?

 3. 7

  @6 Net op dat moment verschijnt er een cliniclown in beeld, die een beetje terminaal voor zich uitkijkt en meewarig ja-knikt.

  Betere timing bestaat niet!

 4. 9

  @7
  “Vreemde eend in de bijt onder de demonstranten is Julius, die naar eigen zeggen als joker door het leven gaat. Als hij op zijn uitdrukkelijk verzoek wordt geïnterviewd, zet hij een rode clownsneus op. Met Wilders heeft hij niet veel op, de PVV-voorman eigent zich met zijn omstreden uitspraken een centrale rol toe in de discussie over het vrije woord. „Ik zie helemaal geen Marokkanen”, zegt hij.

  Geen Stijl-tv wil Julius niet voor de camera. Ook daar baalt hij van. Maar de aanhouder wint – Julius krijgt zijn interview en maakt er een waar circusnummer van.”

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/5831968/__Wilders-aanhang_bij_rechtbank__.html?p=1,1

 5. 10

  Ik denk dat ik een ouwe zuurpruim aan het worden ben; zelfs op GS kunnen ze er wel om lachen maar ik word hier erg pessimistisch van. En dan niet zozeer van het niveau van de geïnterviewden als wel door de aanleiding van het filmpje.

  Dat mensen in 2010 in Nederland niet vanwege daden maar vanwege standpunten kunnen worden vervolgd is zorgwekkend.

 6. 12

  @10: Je kunt niet vanwege standpunten worden vervolgd. Wel vanwege discriminatie en aanzetten tot haat. Het is niet sinds 2010 dat in de wet staat dat dat verboden is en iedereen die het adagium “regels zijn regels” een warm hart toedraagt zou dus in z’n nopjes moeten zijn met deze vervolging.

  Ben ik trouwens niet. Maar laten we maar eens afwachten wat het OM gaat eisen en daarna wat de rechter beslist.

 7. 16

  @HansR
  Ik vond het ook opvallend hoe er over de PVV aanhang gesproken werd. Heeft volgens mij te maken met die Van Pruisen, die een echte Wilders-adept is en altijd enorm denigrerend over allochtonen en de ‘linkse kerk’ schrijft. En dat zijn ook echt z’n enige thema’s. Volgens mij wordt Pritt een beetje ziek van de zuurtegraad van Van Pruisens artikelen en schrijft hij daarom nu wat gematigder. (Alhoewel deze mensen ook moeilijk echt voor 100 procent aan te zien zijn.)

  Bij de NOS hadden ze wel een normaal iemand voor de camera trouwens (of er als enige tussen veel malloten niet uitgeknipt).

 8. 20

  Ik zou wel eens de blik op die koppen van die bonte verzameling antisemitische GW aanhangers (zie 2e link) willen zien als ze erachter komen dat Geert toch echt heel erg pro-israel is…

 9. 21

  Waar Wilders overigens niet echt een geheim van maakt. Zijn die racisten dan zo ziende blind of knijpen ze een oogje toe omdat de PVV de enige partij is die expliciet ‘niet-westerse allochtonen’ het land uit wil hebben?

 10. 27

  Mooi stukje poëzie van bottehond in het holst van de nacht. Ik ben geen expert dus ik snap de betekenis niet, maar het klinkt goed.

 11. 28

  Tweede link: toch fantastisch dat die mensen allemaal komen opdagen? Ze zijn in ieder geval niet stiekem want ze weten dat ze gevolgd worden, maar ze hebben verder ongetwijfeld geen invloed. Ik ben meer benieuwd wie Wilders financieel steunen.

 12. 32

  @30

  Tja Seven, de boeken vergelijken met elkaar is natuurlijk sensatiezucht. Want als Wilders of Hiddema, zuiver in de leer waren pakken ze alle geloofsboeken op en trekken die ook naar de kant van Mein Kampf. Maar dat doen ze niet, omdat dit niet hun agenda dient.

  Zeker niet de heilige Thora van Geert, waar precies dezelfde dingen in staan geschreven.

 13. 34

  @ Stickmeister

  Misschien blijft het principe dan ook nog overeind dat je die vergelijking moet mogen maken.

  Ik herinner mij nog een utrechtse professor die onder dwang van de rector van de universiteit passages moest schrappen van onderzoek waarin hij opmerkingen maakte over antisemitisme onder moslims/ antisemitische karakter van de koran.

  Ik blijf erbij dat je dergelijke vergelijkingen moet kunnen doen, zonder dat je er netjes bij moet vermelden dat joop klepzeiker wellicht óók vrouwonvriendelijke tekeningetjes heeft gemaakt, ondanks dat het misschien in het huidige klimaat niet wordt geapprecieerd door willekeurige welke groep.

 14. 35

  Tuurlijk moet je die vergelijking kunnen maken. Het toont alleen de hypocrisie van dergelijke figuren aan.

  Dat tevreden glimlachje over hoe je de linksmens hebt laten zien dat je hetze terecht is kan dan meteen van die rotkoppen af.

 15. 36

  @ Parallax

  HEt is leuk in dat verband wat essays van Stanley Fish te lezen in “there’s no such thing as free speech .. and it’s a good thing too”

  Een bundel uit 1996 waarin hij onder andere laat zien wat de op dat moment opflakkerende hetze van rechtse politici tegen ‘political correctness’ eigenlijk inhoudt en waarom “linkse” intellectuelen daar zo’n goed slachtoffer zijn.

 16. 37

  En Ehsan Jami staat er vrolijk de excuusallochtoon uit te hangen. Om die man op 2:42 maar te citeren: “Je kunt proberen van een hoopje stront een moorkop te maken door d’r slagroom op te spuiten, maar je blijft het altijd proeven.” Wat denkt Jami nou? Dat de mensen die daar staan omdat hij de appeaser uithangt hem er niet uit zouden schoppen als ze de kans kregen? Echt, wat een laffe sukkel is het toch!

 17. 39

  Die van der Kooi is dus bij gebrek aan bewijs vrijgesproken van brandstichting in een moskee.
  Brandstichten zal volgens die meneer ook wel onder het recht op vrije meningsuiting vallen.

 18. 42

  1. Carlos

  Dat Karadzic een held is. Een man die zijn land terecht tegen een moslim invasie wilde beschermen maar nu als oorlogsmidsdadiger behandelt wordt. Kosovo had nooit mogen gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren