Brexit – This deal is getting worse all the time

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Tja, niet verrassend, wel vervelend (voor de Britten). Als ze buiten de EU om een handelsdeal willen sluiten met de VS, moeten ze het toch ook eens hebben over de chloorkip (zo erg is dat heus niet!). En het privatiseren van de gezondheidszorg.

Het plaatje mag u er zelf bij denken.

Reacties (6)

#1 Cheradenine Zakalwe

Hilarisch, de NHS privatiseren, met de Amerikanen aan de knoppen. Nee, dat gaat helemaal goedkomen. En ondertussen buitelen de potentiele PM’s over elkaar heen met de belofte van een hard-harder-hardst no deal Brexit. En de afgrond vermijden kan niet meer, van de Leave-partijen Conservatives en Labour hebben de buit binnen en gaan het klootjesvolk dat zich in 2016 heeft laten belazeren door leugens niet nog eens een referendum geven.

#3 Bismarck
#4 lmgikke

Trump speelt het mooi. Verdeel en heers, en de Britse politici als Johnson gaan er lekker in mee. Net alsof je in je eentje een betere deal dan samen kan maken.

Samen sta je sterk. Grappig om te zien hoe Trump er keer op keer in slaagt de Britten tegen elkaar uit te spelen.

Je gaat je bijna afvragen wat de Johnsons van deze wereld gaan verdienen aan de brexit. Want dat het niet goed voor de burger gaat uitpakken is wel duidelijk geworden de laatste tijd. Als de Burger er niet beter van wordt, men eigenlijk niet meer wil, maar er toch mee door gaat. Dan vermoed ik dat er een paar mensen heel rijk gaan worden ten koste van vele Britten..

#5 gbh

I’m hoping Donald Trump doesn’t see this before his visit. Still, I know you guys won’t retweet it and I’m pretty sure he isn’t even on Twitter.

https://twitter.com/BorisJohnson_MP/status/1134398873328398336

#6 Frank789

@4: Het lijkt er op dat ze bewust onze foute “gouden eeuw” willen kopiëren.

Dat een kleine puissant rijke elite alle kapitaal door belastingvoordelen naar zich toe trekt, de middenklasse uitroeit en de arbeidersklasse degradeert tot ongeorganiseerde hongerloonslaven.
Dat systeem klapt uiteindelijk omdat de rijken hun geld liever in Rembrandts en Vermeers steken dan in fabrieken (trickle down!) en de onderklasse geen geld heeft om de echte economie en vooruitgang voort te stuwen.

Maar wie dan leeft, wie dan zorgt. Apres moi…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*