1. 1

  En dan zijn er nog mensen die vinden dat je zeurt als je beweert dat het hier steeds meer op een politiestaat gaat lijken.
  Op straat kunnen ze je in mijn wijk al overal volgen met hun wakend oog,maar een politiestaat nee hoor.

 2. 3

  Ja, want iedereen heeft wel ergens een “vlekje”, althans, het vermoeden van. Ik zie ze ook he: daar…en daar. En als het niet via ouderwetse methoden gaat dan maar via Social media. Sociaal gedrag was sowieso al uit den boze, u wordt tenslotte op termijn 24/7 in de gaten gehouden. En laten we eerlijk zijn: daar komt eigenlijk alleen maar ellende van van sociaal gedrag in The eye of the beholder.

  Nee. Tot hier en niet verder. Oplichters, fascisten, communisten, klaplopers, Turkse marskramers, mayonaiseveelvreters…de hele kolerezooi. En meteen alles afpakken: baan, pensioen, ziektekostenverzekering, uitkering, loon, gezondheid of anderszins en daarna die van z’n familie en kennissen of kennissen van familie en kennissen…

  Daar wil je dan toch niet meer mee geïdentificeerd worden met zo’n man…

 3. 4

  Heb zojuist het oog op mijn laptop dichtgeplakt, je weet maar nooit.Skype heb ik zowiezo gewist.
  Dat ik al die dure antiek op de rommelmarkt heb gekocht geloven ze vast niet,om misverstanden te voorkomen.

 4. 5

  Geef me alle technologische mogelijkheden, wettelijke macht en vervolgens bevoegdheden dit chaotische en improductieve gekrakeel in juiste banen te geleiden.

  Want IK en IK alleen ben het waardig om op deez aard rond te mogen lopen.

  *prive dictatoriale trekjes heeft*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren