1. 3

  @2: Nou de fractie waar hij nu in zit past echt niet bij hem. Hele en halve racisten bij elkaar (Zweden Democraten, AfD), het is mij eerder een raadsel waarom M5S daar ooit zijn heil heeft gezocht.

 2. 5

  Hoe meer de populisten verdeeld raken hoe beter. Verder een verstandig besluit van Alde. Als UKIP, Labour en de Torries straks weg zijn worden ze in zetelverhouding toch al een stuk belangrijker.

 3. 7

  @4: Tja, de fracties zijn niet ingedeeld op de methodes die ze gebruiken (er zijn wel meer fracties die zich voor electoraal gewin van nepnieuws bedienen, inclusief heel “fatsoenlijke” fracties als ALDE en EPP), maar min of meer op politieke kleuren. En dan moet Grillo zich toch een stukje gaan staan schamen om zich te associëren met de neonazi’s die er toch echt bij de AfD te vinden zijn.

 4. 9

  Ik had trouwens, gezien de etiketjes die op M5S geplakt zijn (waaronder anti-establishment, populisme, ecologisme, euroscepsis en directe democratie) eerder verwacht dat die beweging zich zou hebben aangesloten bij GUE/NGL, waar oa. ook de PvdD, Podemos en Syrizia in deelnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren