1. 1

  No shit, sherlock.

  Enige minpunt van het betoog van Hilhorst; stellen dat iets niet kan, omdat de grondwet dat verhindert, is niet een goed argument. Een politieke partij kan namelijk ook een grondwetswijziging indienen. Dat zo’n wijziging onrealistisch en niet haalbaar is, dat kun je wel benadrukken. Maar de grondwet is in principe ook aanpasbaar.

 2. 2

  Waarom moet deze informatie eigenlijk van Hilhorst de columnist komen? Waar zijn de visionaire politici die dit agenderen? Moet de linkse media de kastanjes weer uit het vuur halen?

 3. 3

  Bij het huidige beleid gaan de klassieke partijen geleidelijk aan ten gronde.
  Het gaat net zoals in de natuur als de balans verstoord is.
  Laat GW de juiste oplossingen niet hebben, de huidige partijen hebben die ook niet.
  Er wordt hard gewerkt, zegt men, maar de werkelijke problemen worden 2 jaar naar voren geschoven.
  Personen als o.a. dhr. Hilhorst zijn specialisten in “hoe het niet moet”, maar daarna blijft het doodstil.

 4. 4

  Dit zie ik als opbouwende kritiek voor Wilders’ plannen. Een soort checklijstje van dingetjes waar hij even aan moet denken wil hij ze doorvoeren. Voorbeeldje “een immigrant heeft geen recht op een uitkering en hoeft dus ook geen premie te betalen en is dus goedkoper dan een Nederlander, conclusie dit is een niet werkend plan van Wilders”. Nou voor deze “onvolkomenheid” in Wilders zijn plannen verzin ik binnen 2 minuten een oplossing hoor.

  Gaan wij helpen om de leemtes in Wilders’ denkproces op te vangen en zijn ideeën te vervolmaken om zodoende de maatschappij op de rit te zetten waar hij de grote held is?

  Ik in ieder geval niet.

  Ik heb bijvoorbeeld liever dat zijn grote deportatie van tientallen miljoenen moslims mislukt doordat ie er niet goed over nagedacht heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren