1. 1

  Eerste artikel slaat nergens op. Betreft hier een BOA experiment, niet de opgetuigde animal cops afdeling en het nummer 114 is ook nog niet gelanceerd. Reken maar dat de meldingen zullen gaan binnen stromen.Ik maak me eerder zorgen om de opvolging en capaciteit binnen het OM.

  Omdat het een PVV voorstel is is het niet a priori een verkeerd voorstel. Die animal cops zijn een begin van een voortschrijdend inzicht qua beschaving, nu nog erop vertrouwen dat vrijwel alle mensen geen behoefte meer hebben aan het eten van vlees afkomstig uit de bio-industrie.

 2. 2

  Die animal cops zijn alleen maar een uithangbord. De PVV is er trots op te laten zien dat dieren bij ons beter behandeld worden dan moslims.

 3. 3

  @1: de PVV stemde anders tegen een motie van de PvdD die een (begin van het) einde aan de bio-industrie wilde maken. De PVV is net zo oprecht geinteresseerd in het bestrijden van dierenleed als in het opkomen voor werkelijke vrijheid.

 4. 7

  Zijn dát ze nou (foto Volkskrant)? Het “visitekaartje” van de animal cops a.k.a. de BOA’s? Wat een vreselijke shabby figuren nietwaar: vet haar, overhemd strak rond bierbuikje en jas vrouwspersoon? slobbert (hadden haar maat niet). Maar wacht, meldingen betroffen vnl. (buren)overlast en onterechte verdenking van dierenmishandeling, het side effect van de BOA’s: “randfiguren en probleemgezinnen” in kaart brengen. Aha, nou begrijp ik inderdaad de inzet van deze fletse gewetenloze ambtenaartjes….

  Ondertussen gingen de beestachtige veetransporten gewoon door, recht onder de ogen van de PVV. Men stond er bij en keek ernaar niemand stak een hand uit.

  Nou én? Ondertussen vertroetelde Hitler toch ook z’n herdersho…ho en nu stoppen dat magnie: eeuwige PVV vergelijkingen trekken met de NSB/2e WO bovendien zijn dieren geen mensen. Althans, het scheelt maar een jas…

 5. 10

  Ocharm, ik vrees dat ze in de pikorde ergens tussen parkeer- en stadswacht zitten.
  Jammer dat ze met de rug naar de schapen staan die ze zouden moeten beschermen.

  Ik wacht vol spanning op de eerste animal cop die een veetransporteur op weg naar het slachthuis aan de kant laat zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren