1. 11

  Maar er overlijden er zoveel. De laatste week: Freud, Kraaijkamp, Winehouse, Hoes. Zo moet ik elke week wel een nieuwe fles whisky kopen.

 2. 12

  Het maakt me ook ietwat meer duidelijk hoe “onze’ wereld turns.

  Wat gebeurt als je hier naast stapt en kan je dat dragen?

 3. 15

  De mensen willen dat ik afkick
  Maar ik zeg nee nee nee
  Ik ben de schrik, kill met een blik
  Dan ga jij mee, mee, mee
  Ik heb echt geen tijd
  En als jij zegt: Goed hoor, meid
  Zou jij dan willen dat ik afkick
  Het idee, dee, dee …

 4. 19

  Als je wil dat je kind een zielloze debiel wordt, die zich om de haverklap laat bezwangeren door wildvreemden, ja, dan is Lily Allen inderdaad een erg goed ‘rolmodel’ (anglicisme).

  Zelfs nu ze dood is, zou ik nog liever Amy Winehouse zijn dan Lily Allen.

 5. 22

  20,

  Denken de ouders van Amy Winehouse dat ik liever Lily Allen dan dood zou zijn? Dat kan ik me haast niet voorstellen, al was het alleen maar omdat ze me helemaal niet kennen. Ik zei overigens niet dat ik graag Amy Winehouse zou willen zijn, ik zei dat ik liever een dode Amy Winehouse ben dan een levende Lily Allen.

  Verder, kinderen op deze wereld zetten is sowieso al immoreel en dus per definitie ignobel, maar zelfs al zou ik een complete idioot zijn en dat niet vinden, dan nog zou ik het je at random laten bezwangeren door wildvreemden bepaald geen ‘nobel doel’ noemen.

  Maar goed, jij kennelijk wel, en daarom vind je zo’n zielloze muts ook een beter ‘rolmodel’ dan Amy Winehouse. Vooruit dan maar. En ja, helaas leeft Lily Allen nog inderdaad … dat heb je scherp gezien. Zo zit de wereld nu eenmaal in elkaar, vrees ik: drinkers krijgen keelkanker, terwijl je het niet-drinkers eigenlijk van harte gunt. Amy Winehouse sterft, terwijl Lily Allen blijft voortleven. De God van deze wereld is wreed en onrechtvaardig, m’neer! Dat zult u mij niet horen ontkennen.

 6. 23

  Laat natuurlijk wel een graatmager legaat na. Beïnvloedt door jazz en meidenbands/ motown (vandaar ook omringd door busladingen negers) en weliswaar authentiek in haar (stem)geluid (ik mocht er graag naar luisteren),…maar we gaan Madame de Pompadour natuurlijk niet in een “27- clubje” vergelijken met Hendrix. Dat we dit vooral niét doen dat we dat ook goed in onze oren knopen. Hoerig, op zichzelf staand niet per se een foute eigenschap, hoerig suikerspinkapsel heeft namelijk feitelijk maar 1 elpee geproduceerd. Daarna gelijk de bourgeoisie uit de romantiek opgepuft en wel in boudoir uit een poederdoosje liggen te snoepen. Ssja, was op het laatst geen land meer mee te bezeilen met dat mens. En wat ik wel heb gemerkt, en ik hoop van ganser harte dat ik daarin niet de enige geweest ben, wel heb ik gemerkt dat daarna een enorm leger aan kloons (de Lili Allan’s van deze wereld) hebben trachten haar typische a oe oe a klanken te immiteren…

  Pff, u vraagt zich nu w.s. vast af hoe het met mijn gemoedstoestand gesteld is. Ja, volkomen kut natuurlijk ik ben daar heel eerlijk in. 2 weken kolereweer wat dacht u dán. Lees tot overmaat van ramp dat Johnny Hoes, de ontdekker van Eddy Wally wist u dat?…ook dood! Die van: Och was ik maar bij moeder thuis gebleven weetuwel. Nou hield ik er sowieso altijd al een katterig gevoel aan over van elke dag weer opnieuw een nieuwe the morning after en ja wat jammer weer een jong leven weggerukt…maar we moeten morgen tóch weer door.

  Jezelf vermannen dus en een fles bier opentrekken.

 7. 27

  @25 mooie foto, dank.

  Ik heb eens een film gezien over een heel brutaal joods meisje die de jas van een vetklep pikt en stiekem naar een andere school gaat met een nog stoerder vriendinnetje wiens moeder doodgaat omdat ze d’r helm vergat op te doen vanwege de spanning rondom een sollie.
  Kom op mensen hoe heet die film ook alweer? De Amy @25 doet me aan dat meisje denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren