Amnestiewet Suriname aangenomen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (5)

#1 frank

Het voorbeeld van Argentinie waar de amnestie voor de junta uiteindelijk is teruggedraaid en de misdadigers alsnog moeten boeten is het enige dat de Surninaamse slachtoffers en hun nabestaanden nog hoop zou moeten geven.

#2 salvatore

Het moet ons toch bekend voorkomen, de drogreden ” laat het rusten, zwijg erover ,rakel het verleden niet op,geen oude misdadige koeien uit de sloot etc; hebben zelf ook nog genoeg van stal te halen.

Niet vreemd dus; GEZIEN suriname; tot voor kort OPGEVOED werd; door hollanders, in onderwijs,uitsluitend de nederlandsche geschiedenis,en onze liedjes leerde (letterlijk!) Onze normen,waarden doofpotten en beerputten van eigen misdaden;diep ingesleten; onder het MOM van rust; i.p.v RECHT; welke rust precies door RECHT juist verkregen kan worden…

maar zo diep ingesleten; OOk nog onze samenleving doordrenkt is,met deze misdadige attitude;van de zwijgende wegkijkende meerderheid;zonder welke; de misdaden niet plaats kunnen vinden..
een lesje van eigen leerschool….
We hebben ook nog een fors aantal daders en moordenaars; we voor de rust laten lopen; en niet alleen in de rk..zelfs HOOG in justitionele TOP!

#3 salvatore

Tenslotte kozen we ook zelf deze bouterse voor de rust te laten lopen i.pv te arresteren toen het KON;en suriname geheel onder ons mandaat viel als
exploitatie provincie; u weet wel de befaamde voc; mentaliteit;over LIJKEN!

Waarom overigens wordt assad niet door interpol vervolgd,uitgeleverd, en voor het tribunaal geworpen;maar laten we hem eindeloos door moorden; meer dan 5..

Overigens mijn allerbeste vriend, en diens 13 broers, en zussen,
hen huisvriend,een journalist, nog thuis te eten hadden in de wijk ” zorg en hoop” de avond voor hij vermoord werd ,door bouterse.
neemt niet weg ze voldoende inzicht hebben in de wervingswerkwijzen van bouterse ( wat hij beloofd voor een stem,b.v een motorboot als daar behoefte aan is…bij zijn promotie tochten tot diep in de binnenlanden,ook nakomt)
En ook onze mishandelingen, nog lange tijd nagezinderd hebben; in “overlevering”
Wat we zaaien mogen onschuldigen oogsten; en de schuldigen gaan vrijuit; ook in ons bananenrepubliekje; LEIDER! (= helaas/jammer)

Ook altijd is kortjakje ziek midden in de week ,maar zondags niet..
evenals iene miene mutte ,10 pond grutte; iene miene mutte is de baas;
is daar nog onvervalst populair; en volledig gesalsa-diseerd,door bekende muziekanten.

Onze tilburgse vriend,voormalig bodyguard van bouterse,waarna voormalig jungeklcommando opponment; Brunswijk,is ook geen onbekende; het kan raar lopen in de wereld…waar nl bouterse niet alleen aan de macht hielp,maar ook doelbewust vanwege eigen aandelen in het geheel; lieten lopen…

Gooi maar open die beerput;want die informatie,ligt voor de komende jaren 60;achter een gesloten kluis; net als kennedy;
dat we dat pikken journaille; doe je werk!
Ook voor ALLEN slachtoffers van onze overheden;en geheul met ernstige misdaad, in en buiten eigen land
daar hebben de slachtoffers;net als van sebrenicia; en uit 1947
en uit ..de cdeelname met de rk misstanden
RECHT OP; voor ONZE RUST! OOIT
TE KUNNEN AFSLUITEN EN VERWERKEN;I.P.V IN DE OPEN WONDEN TE BLIJVEN ZEIKEN;MET COMMISIES; WAAR HET GERECHT, VOOR BEDOELD IS;
GEEN MENS/INSTANTIE/OVERHEID/ INSTITUUT BOVEN STAAT!

#4 Yevgeny Podorkin

Ach, zolang de gem. Surinamer Bouterse blijft tolereren en gezworen vijanden als een Brunswijk en een Somohardjo kleine wasjes grote wasjes en maar lekker draaien doen..

Waren wij blij ervan af te zijn.

#5 Kok

Met recht een bananenrepubliek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*