1. 2

  Als het Griekenland of Ierland was geweest waren er al vliegtuigen met IMF gasten langsgekomen die ministeries hadden overgenomen. Of nee, bankiers hebben al de macht in de VS. En bezuinigen op hulp voor de onrendabelen en andere linkse hobby’s levert vrijwel niets op.

 2. 4

  O ja, vragen. Gelukkig ben ik niet zo goedgelovige bureaucraat zoals jou.

  Net zoiets als dat de aanrander tegen de politie zegt dat ze er zelf om vroeg.

 3. 5

  Ik zou geen probleem met pork barrel spending hebben wanneer ze ook daadwerkelijk bezuinigingen op sociale uitkeringen en defensie doorvoeren, maar helaas zit dat er niet in.

 4. 6

  @Joop: Wat ben je een bizar onvolwassen figuur zeg. Heel vervelend. Anyway, op deze manier ben je geen haar beter dan de Griekse anarchisten die afgelopen jaar brand stichtten bij een bank waardoor drie medewerkers, waaronder een zwangere vrouw, om het leven kwam. Gewoon een kind dat altijd klaar is om een ander de schuld te geven.

 5. 7

  Wat ben je een bizar onvolwassen figuur zeg.

  Zegt de persoon die gelijk begint te mekkeren als er ook maar een beetje kritiek is op dat Heilige Land van ‘m. Gelijk met het vingertje naar anderen, want zij doen het ook. Naast onvolwassen ook bijzonder irritant.

 6. 10

  Maar natuurlijk ben ik medeschuldig aan de dood van honderdduizenden mensen bij kinderarbeid in de derde wereld, arbeiders die omkomen in levensgevaarlijke mijnen, en vrouwen die gedwongen worden tot prostitutie bij gebrek aan ‘normale’ kansen op een baan – want als westerling consumeer ik goedkope massaproducten, en dus ben ik medeplichtig aan het gehele globale productieproces.

  On topic:

  Dit artikel gaat dus over hoe congresleden hun regionale economie indirect subsideren. Een paar miljoen dollar is niet erg op de begroting, maar in totaal een miljard, dat is geen kattepis. Benieuwd wat ze (?) hier tegen gaan doen.

 7. 13

  Dit is een artikel dat dus gaat over een kwestie ter waarde van 1 miljard dollar. De federale overheid in de VS gaat dit jaar een bedrag tekort komen van zo tussen de 1500 en 2000 miljard dollar. Het is gek, maar mij valt dat op.

 8. 14

  @9: Wel als er willens en wetens brandveiligheidsvoorschriften zijn geschonden. Lees de volledige verklaring achter de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren