AH niet blij met tik op de vingers

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (11)

#1 ReinoutS

Men zou dit natuurlijk als een buitenkans moeten aangrijpen om een product in de markt te zetten dat vleesminderen wel héél makkelijk maakt. Goed voor u en goed (nouja, minder slecht) voor het klimaat.

#2 spees

@1 dat vraag ik me bij dit product af. Bij normaal rundergehakt worden koeien geslacht, bij dit gehakt worden koeien geslacht, sojavelden (ipv oerwoud?) aangelegd en er is graan nodig dat ook direct kan worden geconsumeerd. Hoeveel winst voor het milieu is dit?

#4 Terrebel

AH is ook door mij berispt: van diverse profijten blijkt de voordeelverpakking omgerekend juist duurder dan de reguliere verpakking. Zie: http://vragen.blogspot.com

#5 Terrebel

Eh…profijten moet producten zijn…Excuus.

#6 Cracken

Vlees, vis, soja, whatever. Zolang organismen maar pijn hebben geleden voordat ze op mijn bord komen!

#7 Share

Maar denken wij nu echt dat paupers die daar hun vlees uit de troggen trekken enig idee hebben wat de verschillen zijn? Dat die uberhaupt weten hoe kip of rund smaakt? Onze maatschappij is allang een stap verder, dit besef is er langzaam uitgehaald. Volgende station is genetisch. Daarna kan niemand nog achterhalen het kip of struisvogelaars was. De producent print gewoon iets op het etiket, leuk prijsje erbij en dat is het dan voor u. Dat kunt u dan kopen of in de trog laten liggen. U pakt dan verderop een ander stukje vlees, maar u vreet gewoon dezelfde rotzooi. Dat is 5 tot 10 jaar van nu. We maken mooie stappen als mensheid. En de bevolking is er ook steeds zo bij gebaat. Hulde. Dat t toch allemaal maar mogelijk is he mensen.

#8 zmmoc

Stappen. Naar de kroeg dus? Of gewoon een blokje om? Blijft toch een stuk vriendelijker dan happen, krabben, trappen of klappen.

#9 Ernest

Heel goed. Hopelijk wordt ook het Voedingscentrum nog eens goed doorgelicht: niet te vertrouwen omdat ze of ongelooflijk naief, of echt twee handen op een buik met de commercie.

#10 Spam

Zo houd ik me zelf altijd voor de gek bij de keten met de grote M. Ik bestel gewoon een salade bij mijn vette hamburger. Erg goed voor het vetpercentage van mijn maaltijd.
En vanwege mijn gezonde gedrag verdien ik dan ook nog wel een ijsje.

#11 Taco Zip

Kunnen we concluderen dat de webcare bij Ahold nog in de kinderschoenen staat?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

| Registreren

*
*
*