1. 3

  Verbaast me niet. Wat me wel verbaast is de massale afschuw die media opeens van Donald Trump hebben. Ik kan met de beste wil van de wereld geen noemenswaardig verschil ontdekken met de rest van de republikeinse presidentskandidaten.

 2. 5

  Ik weet dat Agrabah geen echt land is, maar dat het uit een Disney-film komt, had ik echt niet geweten. Ik kijk dergelijke films niet/nauwelijks.

 3. 6

  agrabah is geen land maar een stad in een niet nader benoemd sultanaat. prutsjournalistiek; de percentages zullen dus ook wel niet kloppen.
  preventief bombarderen is waarschijnlijk een goed idee. het is een broednest van misdadigers, leugenaars en oplichters.

 4. 9

  Genoeg mensen ook hier in NL die groot voorstander zijn van welke vorm van oorlog dan maar ook. Want nationalisme is een goede voedingsbodem voor wij versus zij. Vroeger gingen ze al met alles en iedereen op de vuist op het schoolplein, want bewijzen dat je meetelde. Anders was je een sukkel.

 5. 11

  @8: Beetje nuance: “Zo bleek eerder al dat 29 procent van de Amerikanen gelooft in het bestaan van Marsmannetjes en/of andere ET’s.”
  Zo onwaarschijnlijk is het bestaan van leven op andere planeten niet, dus het is eerder zorgwekkend dat 71% denkt dat de aarde de enige planeet met leven is.

 6. 12

  @9

  Ja, de goede oude tijd. De protestanten tegen de katholieken.
  In mijn jeugd speelde dat nog. Nu zijn we verenigd, want we hebben nieuwe ‘vijanden’. Nu zijn protestanten, katholieken en atheisten verenigd in het begrip ‘autochtonen’.

  Maar ja…Surinamers beginnen zich al behoorlijk ‘autochtoon’ te gedragen. Goed dat er nog andere allochtonen zijn! En als we ons daar mee verenigen dan moeten we maar hopen op een invasie van Mars. Heus…als we de hele mensheid wijsmaken dat er een invasie op handen is, dan verenigt de mensheid zich meteen!

 7. 13

  @11:
  Oké, nuance :-) :
  Er bestaan elders beslist levensvormen, maar “marsmannetjes” zal men niet vinden.
  Trouwens de “gelovige” Republikein mogen er niet eens in buitenaards leven geloven, tenzij dat in de hemel plaatsvindt ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren