11 februari: “The day we fight back”

Reacties (6)

#1 Bismarck

Wel grappig dat bij “Your country” als default Afghanistan staat. Van de andere kant weet ik niet precies wat er terugvechten is aan je e-mailadres toevoegen aan een database die ongetwijfeld binnenkort in handen van de NSA zal zijn.

#2 Andy Cap

@1: Ja, dat begint nou eenmaal met een A.

Ik heb er geen enkele bezwaar tegen om openlijk bekend te maken dat ik tegen de praktijken van de NSA ben.

Ik heb er wel bezwaar tegen dat ze die metagegevens verzamelen, want nu belt niemand meer naar mij op, uit angst om ook op die lijst te komen. Mijn protest heeft op die manier het door mij ongewilde gevolg en door hen gewilde gevolg dat ik maatschappelijk geisoleerd raak.

#3 qwerty

Misschien is het wel phishing van de NSA : de whois is protected via Panama. Waarom zou de EFF wel met naam en toenaam in de whois staan en thedaywefightback.org verborgen worden in Panama?

/halfserieus

#4 ritalynn

Voor dit soort actie heb ik DoNotTrackMe mail masking en dat werkt fantastisch. Of het echt een goed initiatief is? Ik juich het in ieder geval wel toe.

#5 Andy Cap

@3: “Misschien is het wel phishing van de NSA”

Dat zou mooi zijn, dan komen mijn bezwaren tenminste gelijk aan bij het goede adres. Hopelijk sturen ze dan ook een overzichtje naar Obama.

#6 Gladiool

Evenals Andy heb ik er ook totaal geen moeite mee om als ongehoorzaam burger of subversieveling bekend te staan. De AIVD komt naar je toe deze zomer. En wie phisht wie? Daarover rapporteer ik later.
En naar Amerika met vakantie hoef ik ook niet. En als ik moet vluchten, vlucht ik wel naar Rusland. Ik zag dat Poetin best wel een toffe peer was toen hij de Nederlandse schaatsers kwam feliciteren. ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*