Williaaaaaam

Quote du Jour“Let me tell you something, when it comes to finishing a fight, Rocky and I have a lot in common. I never quit. I never give up. And neither do the American people.”

Hillary Clinton vergelijkt zichzelf met het filmdoekkarakter Rocky Balboa (een gevoelige vertolking van Sly Stallone). Ze zal Rocky I bedoelen, met de heroïsche finale tegen Clubber Lang. Dat betekent voor Hillary dus doorvechten vanuit een uitzichtloze positie om pas op het allerlaatst terug te komen, te laat om nog te winnen. Tegenstander Obama wordt nog maximaal beschadigd en Hillary zelf heeft slechts een paar intacte hersencellen over om (met een scheve mond) om haar echtgenoot te roepen.

[Speciaal voor alle latino-kiezers in de USA en espagnol:]

 1. 4

  Is het niet Rocky IV, waar een grassroots Rocky namens de USA, de door het (Sovjet)establishment geprogrammeerde en gedrogeerde vechtrobot Dolf Lundgren deprogrammeert en verslaat, om vervolgens met hem tot verbroedering te komen en aan te geven dat oorlog eigenlijk maar zinloos is?

 2. 5

  @Steeph,
  Klopft, Rocky verliest in deel I, dat wilde ik aangeven met “om pas op het allerlaatst terug te komen, te laat om nog te winnen.”

  @Bismarck,
  Het allermooiste in RockyIV is dat Dolph met allerlei machines en techniek trainde (en drugs nam!), terwijl Rocky door de sneeuw rende en houtblokken sjouwde (puur natuur, typisch Amerikaans). Niet gek dat tijdens het gevecht uiteindelijk alle Russen sympathie voor Rocky kregen en massaal zijn naam begonnen te scanderen.

 3. 6

  @5: Want onder het gevecht kon je zien dat Rocky houtblokken had gehakt en Dolf allerlei machines getrained had? Overigens bedoelde ik dat met grassroots rocky en gedrogeerde/geprogrammeerde Dolf. Maar inderdaad, de enige Rockyfilm die ik goed genoeg vond om helemaal te kijken.

 4. 7

  “Nice try, Hillary, but no cigar…”

  PS/ Kan iemand even zeggen dat ik moet gaan werken? Ik zit zo erg te suffen dat ik er melig van word.

 5. 8

  “Want onder het gevecht kon je zien dat Rocky houtblokken had gehakt en Dolf allerlei machines getrained had?”

  Juist! Dat zie je niet zozeer, maar dat voel je, ALS publiek ZIJNDE. Zeker als je het hele jaar niks mag van je regering en alleen maar vodka drinkt en dan zo’n eerlijke vrijheidslievende Amerikaan ziet, die ook nog eens zijn (verslagen) tegenstander in de armen sluit.

  Rocky III vond ik het beste omdat ik als 10-jarig jochie na het kijken daarvan de meest zegenrijke bokstocht maakte door de immense tuin van mijn opa.