Wilders wil bescherming

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Helaas ben ik de bron kwijt (NOS journaal?), maar Geert Wilders heeft gevraagd of men behalve zijn persoontje ook toekomstige partijgenoten wil beschermen.

Dit is een moeilijke vraag. Aan de ene kant, waarom moeten zij bescherming krijgen als ze nog niet eens bedreigd zijn? Aan de andere kant, ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die zich zonder bescherming niet bij Wilders willen aansluiten. Als hij om die reden geen partij kan vormen, hebben de dreigementen hun effect.

Nou ja, volgens mij is het opstarten van een partij in zo een korte tijd toch tot mislukken gedoemd, dat hebben we kunnen zien bij de LPF.

Reacties (3)

#1 Joost

Laten we ze dan zo snel mogelijk gaan bedreigen, dan hebben ze het wel nodig. Wat een bullshit. De mensen die wel met hem sympathiseren, maar zich niet bij hem aan durven te sluiten zijn watjes.
Safety in numbers, zou ik zeggen.

  • Volgende discussie
#2 Mark

Hallllooooo die man wordt met de dood bedreigd en dag en nacht bewaakt, hij en zijn familie zijn hun leven eventjes kwijt. Dat doet wat met je. En ik weet niet of ik het mijn geliefden zou aandoen. Sommige verantwoordelijkheden zijn groter dan de politieke. Mijns inziens is het toch wel een redelijk argument dat hij geen partij kan vormen zonder bescherming.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Spuyt12

Ik zou mijn familie zo’n kapsel ook niet aandoen, dus.
Maar hoe lang zou die bescherming dan moeten duren? Als je daar aan gaat beginnen gaat het flink uit de klauwen lopen. Als je ergens voor wilt staan moet je het risico maar lopen. Ik zou het doen. Overigens acht ik het risico voor Wilders minimaal. (de mij bekende informatie in ogenschouw nemende).

  • Vorige discussie