1. 16

  @HasnR,

  Niks, gewoon klein grapje, ik ben een beetje een pestkop van nature, ik hoopte daarbij tevens op een gevat weerwoord van Carlos, dan kom ik weer aan mijn glimlachtax voor vandaag

 2. 17

  MP, het lijkt me niet meer dan logisch dat de man die ooit stelde dat “de islam en links de grootste bedreigingen voor Nederland zijn” Sargasso volgt. Uiteraard om de Jemenitische Dagsluitingen bedoel ik dan.

 3. 20

  @Carlos,

  Hee een bekende quote!

  Je hebt natuurlijk gelijk, ben benieuwd of Gregory H. Stanton na de volgende verkiezingen Nederland nog mag bezoeken.

 4. 21

  Zeg bij dat polletje “U moet kiezen” doe daarbij eens even aangeven om welk niveau het gaat (gemeente, provincies (in deze beide mis ik keuze-opties), landelijk, EP?), anders bewijs ik dat ik helemaal niet moet kiezen.

 5. 23

  De mening van Ome Geert omtrent de moslims vind ik nogal ongenuanceerd, maar hij heeft als politicus, kamerlid en als burger gewoon de vrijheid om zijn mening te uiten. Nu zijn we zover dat iemand wel een mening mag hebben, maar die moet dan wel eerst goedgekeurd worden door de rechter.Moslims zijn de grootste slachtoffers van de islam alleen weten ze dat zelf nog niet.
  Laten we het ze even vertellen!