1. 2

  Die Amerikaanse egos kunnen het natuurlijk niet hebben dat iemand ze voorbijstreeft. Voordat je het weet lopen je Joodse sponsoren en hun tweede front tegen de islam agenda bij je weg en ben je knapzak.

 2. 4

  Ach ja, 1 sponsor minder zal voorlopig weinig tot geen invloed hebben op de prestaties. Zolang er uit maar gescoord wordt op de gejatte programmapunten van links. Thuis echter zal via stijf rechts op hoofdzaken de volle winst bijeen gesprokkeld moeten worden. Dan moet je ook b.v. je keeper Leers niet het veld insturen met dit: “Het gedoogakkoord zet in op een significante daling van het aantal niet westerse immigranten/ asielzoekers.”..want ja, bij hoeveel keer uittrappen doe je het dan goed he?

  Dit terzijde: in zijn tak van sport staat men te springen om nieuw talent. Kwestie van de juiste lobby/ de juiste speech op het juiste moment…overnemen, een package deal. In zie in het Russische wel mogelijkheden, daar vloeien de olieroebels nog net zo rijkelijk als vermoorde reporters en bloggers….

 3. 5

  Daniel Pipes organiseert rondreisjes, erg vrolijk allemaal, leest u mee uit een e-mail; de hoogtepunten:

  Mission Highlights:

  Briefings by Mossad officials and commanders of the Shin Bet.
  Briefings by officers in the IDF Intelligence and Operations branches.
  Inside tour of the IAF unit that carries out targeted killings.

  Observe a trial of Hamas terrorists in an IDF military court.
  First hand tours of Lebanese front-line military positions and the Gaza border check-points.
  Inside tour of the controversial Security Fence and secret intelligence bases.
  Meeting Israel’s Arab agents who infiltrate terrorist groups and provide real-time intelligence.

  Light airplane tour of the Galilee, water activities on Lake Kinneret, a cook-out barbecue and a Shabbat enjoying the rich religious and historic wonders of Jerusalem’s Old City

  dat, dames en heren, is dus de betalende achterban van Geert en zijn soort.

  /maarjulliepratenlieveroverfascisme

 4. 8

  Er moet mij iets van het hart over Wilders.
  Het is niet door zijn vooronderstelde intelligentie of bekwaamheid
  dat Wilders zich in een machtspositie kon manoevreren waar intellectueel links zich op gebruikelijke schijnheilige wijze met het nodige getetter van distantieerde.
  Uiteindelijk is Wilders niet veel meer dan een scheldkanonnade, een soort van Goudse naffer zeg maar, onschuldig volk dus, zo is ons Nederlanders altijd ingeprent door de immer politiek correcte intellectuele linksdenkenden.
  De goede man kon echter zover komen dankzij de ontbrekende inzichten (noem het strategische blindheid ontstaan uit het bedrijven van machtspolitiek met het testerongehalte van een stierhaai)van de politiek correcte gevestigde partijen.

  En daarom alleen al wil ik bij voorbaat eerherstel voor Wilders.
  Want hij is broodnodig ook al is hij onbekwaam.

 5. 15

  @12
  Ik gooi het op ALLE gevestigde partijen, maar hou zeker bepaalde linkse partijen verantwoordelijk.

  Verders is het natuurlijk niet zwart wit. Het ontbreekt TOTAAL aan visie. En daar is Wilders ingestapt. Hij hoeft alleen maar te schreeuwen.

 6. 16

  @12
  Ik gooi het op ALLE gevestigde partijen, maar hou zeker bepaalde linkse partijen verantwoordelijk.

  Verders is het natuurlijk niet zwart wit. Het ontbreekt aan visie en kennis bij de gevestigde partijen.
  En daar is Wilders op de trein ingestapt.
  Hij hoeft alleen maar te schreeuwen als een Goudse naffer en hij rijdt gratis mee want de gevestigde partijen zijn te bang om kaartjes te knippen.

 7. 17

  “… eerherstel … ook al is hij onbekwaam”, meesterlijk verwoord dit. Zo heb je altijd gelijk :-D

  De Nederlandse blogscene probeert dus echt wel veel “correcter” te zijn als het publiek bestel … maar helaas, het faalt. De moraalridderkracht is te sterk.

  Maar geef het niet op, blijf vechten tegen het monster met de opgestoken wijsvinger!
  Tip: “Make up your mind” en als je visie of vondst ECHT vernieuwend is bel de Vara of schrijf een boek. Zo niet, zwijg er aub over. We, ik vooral, willen het eigenlijk niet meer weten.

  OK, en nu ga ik mijn eigen wijsvinger opbergen en even compenseren met echt BREKEND nieuws op telegraaf.nl; Sylvia haar lach bijvoorbeeld … *zucht*.

  @Pfft; u studeert Nederlands?

 8. 18

  @Henrik “/maarjulliepratenlieveroverfascisme”

  Door je beperkte woordenschat (zeker niet op een links onderwijs instituut gezeten) haal je misschien fascisme en antisemitisme door elkaar. Veel linkse kerkgangers zijn juist zwaar anti-fascistisch-Israel.

 9. 19

  @17
  Wat zwetst u allemaal, maar de bodemvraag was wel lievvv. Verder geen antwoord, behalve dan dat ik uw latere chirurg wordt. Uw hartchirurg.

 10. 22

  ‘Brekend’? ‘Brekend’? Wilders die met een kafiya om tongend met Sharon Dijksma wordt gesignaleerd; dat is pas ‘Brekend’.