1. 1

  En van wie is de suggestie in de kop dat het hier echt een verkrachtingszaak betreft? Toch niet van jou, Carlos? Zijn er dan geen andere aspecten aan deze uitleveringszaak, dit huisarrest en de wijze waarop Assange en Manning zonder formele beschuldigingen op alle mogelijke manieren achterna worden gezeten? Voor de echte achterdochtigen: DFK is ook alleen maar opgepakt omdat de USA de parallel met Assange nog net op tijd zagen…

 2. 2

  Er staat toch echt duidelijk bij “Julian Assange Defence Funds”, dus het is niet alsof je misleid wordt. Verder gaat het zoals #1 zegt niet alleen om de “verkrachtings”zaak, maar ook om de kosten van het juridisch touwtrekken rondom uitlevering van Assange (en laten we eerlijk zijn, dat is overduidelijk een politieke Wikileaks gerelateerde zaak).

 3. 3

  mierenverkrachting… ik heb er rechtszaak van gemaakt, maar ik vermoed dat dit nog niet voldoende is, dus kom zelf maar even met een heldere suggestie binnen 10 woorden.

 4. 4

  JA de nieuwe Jesus, binnenkort jarig (40) en vervolgd door de VS. In de Atlantic Wire schrijft ene Christine: “For the first time on the planet the underclasses have been given power against corporate & political greed and deceit, a real non violent tool. The people have been lied to and manipulated since the beginning of time and now Julian has armed the masses, if anyone is scared of the truth let them sweat. He is the hero of our time.”

 5. 5

  Mierenneuken? Het gaat toch sowieso niet om verkrachting, alleen om dat hij geen condoom zou hebben gebruikt terwijl ze dat wel zouden hebben afgesproken bij seks met wederzijdse instemming.

  Verkrachting is nogal een ernstige beschuldiging om uit de lucht te grijpen.

 6. 7

  @3: Punt is dat Assange ook al geld nodig heeft voor het uitleveringsverzoek en alle rechtsgangen die daaromheen spelen. Zo’n uitleveringsverzoek was er voor dit soort beschuldigingen nooit gekomen als hij niet het gezicht was geweest van Wikileaks. Van mij mag je er best verkrachtings/aanrandingszaak bij zetten, want blijkbaar is dat (de beste vertaling van) waar hij in Zweden (en onder de Zweedse wetgeving) van verdacht wordt (een aanklacht volgt eventueel pas na uitlevering).