Wie trekt de stekker uit de Paus?

Eerst zag ik hem op het NOS journaal. Hij kwam aanzweven zoals die non in de Blues Brothers en hij kreunde en steunde in die grote microfoon. Hij bromde en hij gromde. Hij bromde en gromde, kreunend en steundend, totdat een hand de grote microfoon bij zijn mond weghaalde.

Toen kwam het RTL4 journaal; geen brommen en grommen, en kreunen noch steunen. Vakkundige handen hadden het gegalm van het gebrom en gegrom over het Sint Pieter’s plein handig weggeknipt. “De Paus had dit keer helemaal niets gezegd”, aldus het RTL4 journaal.

Toen het late journaal. “De Paus wou wel wat zeggen maar het lukte niet”. Kreun, galm, brom grom galm, nogmaals kreun, handje haalt microfoon weg. De Paus bromt nog wat verder maar niemand hoort het.

Waarom doen jullie die man dit aan ?

 1. 2

  Na een lange zoektocht heb ik eindelijk bewezen dat Ron Jeremy eigenlijk gewoon een wetenschapper is. Hieronder een referentie naar zijn werk:

  JEREMY R, HACKWORTHY R, HARRIS P
  DETERMINANTS OF LEFT-VENTRICULAR VOLUME AND FUNCTION AFTER MYOCARDIAL-INFARCTION
  AUSTRALIAN AND NEW ZEALAND JOURNAL OF MEDICINE 16 (1): 113-113 Suppl. 1 FEB 1986

  Ron keep up the good work!

 2. 3

  Ron Jeremy is de b -artiest van het pornofront ?
  Zo een die zijn lul op het netvlies van celluloid en lithium vastspijkerd ? Ik heb een enorme lul en verkoop kunstjes ?

  De post gaat hier over een topartiest uit Rome die zijn laatste kunstjes vertoont, die zijn einde nadert.

  Eigenlijk heeft hij een romeins soldaat met gouden speer nodig die hem een genadedood, een eervol afscheid bezorgt. Helaas verkneukelt het gepeupel en het tuig van de clerus zich teveel in het lijden van deze man, het is gesublimeerd sadisme.

 3. 4

  De paus doet het zichzelf aan. Er is geen gebod dat hem verbiedt de scepter over te dragen, maar hij wil de rit uitzitten. Zijn goed recht, maar dat levert dan wel dit soort situaties op. Persoonlijk vond ik het er op lijken dat die vliegende non zich, uit zich, aan het goddelijk lid vergreep. Met bijbehorende geluiden ten gevolge.

 4. 9

  Wat is dit eigenlijk? Een zielige poging om tot onsterfelijkheid te komen of zoiets? Ik ben nl. niet katholiek opgevoed. De paus is maar gewoon een mens. En het enige wat ik zie, dat er met een man flink word gezeuld die eigenlijk al terminaal is. Het is te triest voor woorden.

 5. 12

  Er zijn genoeg kwijlende bejaarden die willen functioneren in de maatschappij op de manier die hen zint. Al hoor je daar niemand over, maar vraag ik me toch oprecht af: Waarom doen wij dat die bejaarden aan?

 6. 14

  Het had iets van “Help me! Help me in godsnaam. Ze vermoorden me! HEEEELLLPPP! (handje haalt microfoon weg). Volgens mij wordt de paus een “Terry” geflikt.

 7. 15

  @bicat: als je sommige verzorgingstehuizen ziet dan lijkt het er wel op ja: als je als oudje daar naar binnengaat, kom je er nooit meer uit, ook al bloei je helemaal op.

 8. 17

  hoi
  wij zijn namelijk bezig met een werkstukje over de paus voor school.
  kunne jullie ons helpe ?!
  schrijf gewoon zoveel op da je weet
  danku !
  (please!)