1. 4

  Extremen in de politiek hoeven niet van mij: die zullen nooit regeringsverantwoordelijkheid gaan dragen. En zitten dus in een leunstoel; hoeven nooit compromissen te sluiten.

  -Gister nog wel genoten van tante TON die met 3 bewijzen (voor iets wat helemaal niet erg is) gewoon bleef liegen.

  -Ook ligt de lijst met haar financiers op straat. Tuurlijk Har Mens (hier gister al genoemd) Todt verbaast me niet maar Sjon de MOLllllll…Waarom steekt die lamlul dat geld niet in AJAX? Daar zit hij ook nog in het bestuur!

  Daar krijgt hij het blijkbaar niet zo snel terug….verrotte partijen.

  De onbekende zou Jorien v/d H., de kale dakdekker kunnen zijn?:
  Naast De Mol zijn ook de namen van makelaar Harry Mens (25.000 euro) , zakenvrouw Sylvia Tóth (10.000 euro), vastgoedhandelaar Chris Thunnessen terug de vinden op de donateurslijst. Thunnessen doneerde 100.000 euro aan Verdonk, evenals ondernemer Willem Zegwaard (100.000 euro) en een onbekende donateur die via een holding op Cyprus eveneens een TON overmaakte.

 2. 6

  Er moet echt een regel komen die dit soort informatie openbaar maakt. Dan hadden we het al eerder geweten. Ben ook wel benieuwd naar de financiers van Wilders. Of hoe het bij de SP nou precies zit met die afgeroomde salarissen en het oneindige reclamebudget. Niks mis met het steunen van je politieke favorietje, maar doe het dan wel openlijk.

 3. 9

  “Naast bovengenoemden doneerde ook een op Cyprus gevestigd bedrijf met de naam Pershore Holding een ton.”

  Waar blijven de kamervragen van Wilders betreffende de twijfelachtige loyaliteit aan Nederland van TON?

 4. 10

  @Sytz: Ik vond het gisteravond mbt dat PSP verleden nogal een genante vertoning. Hoe van niets iets proberen te maken.

  Maar dit punt gaat over de financiering, dat is wat anders.

 5. 11

  @Sytz: wat een nare verdachtmaking. Natuurlijk vinden wij het verschrikkelijk dat Verdonk ongefundeerd wordt gekwetst in haar menszijn. Ik stel voor morgenmiddag een stille tocht te houden in Almere-buiten.

 6. 14

  Ik moet zeggen dat de media aardig aan het terugneuken is. Als ze Dion Graus vanavond nog even aanpakken, dan staat het wat mij betreft weer gelijk.

 7. 16

  Dat akkefietje met het PSP-lidmaatschap is inderdaad niet iets om je druk over te maken. Het verschilt nauwelijks van het portret uit de VN van 2 jaar geleden. Schouderophalend en glimlachend gelezen.

  Maar in het ligt van de affaire Duyvendak en het kamerdebat over de vermeende handtekening van Cramer is het wel weer relevant. Rita heeft in dat debat meegedaan met de aanval op Cramer en blijkt nu dus kilo’s boter op haar hoofd te hebben. Net als haar roep om transparantie laatst. En dan ook nog liegen ipv recht door zee en over niet links en niet rechts. Het lidmaatschap van de VVD en de PSP geeft aan dat ze links en rechts is.

  En nu over de media:
  A. HP en Elsevier zijn begonnen met de sloop van TON
  B. John de Mol? Een (deel)eigenaar van een commerciële omroep die een politica steunt?

  Ik eis dat het simpel-rechtse volk hier afstand neemt van John de Mol

 8. 18

  Steeph,

  Wie zijn allemaal geldschieters. Heb je links?

  Ik vermoed al een tijdje dat Verdonk volledig aan de leiband loopt van allerlei geldschieters, die vinden dat ze te weinig inspraak hebben bij de VVD.

 9. 19

  bismarck ,zoek maar in de richting van miss two thumbs op , als meneer breekijzer 50 rooien stort vraag ik me af waar de donatie van moeke in de boeken staat.
  Opzoeken en achterhalen van wie die vage ltd is is een klusje voor het journaille, Sargasso redactie dus, wij zijn klant betalen met advertentiesklikjes en wachten met dus met spanning uw antwoord af.
  Gelieve Uw reactie voor de schrijvende pers te publiceren aangezien het internet sneller is en u een professional bent.

 10. 20

  @19: omop. beetje wisdom of the crowds zou toch ook wat waard moeten zijn. Wat is de meerwaarde van een weblog, als alle informatie aangedragen moet worden door de redactie?

 11. 21

  925people.nl biedt veel meer smeuiige details aan over dit en allerhande van dit soort volk (John Wolbers/Easy Life. Harry Mens, de zadelhofjes etc. etc.) Toch wel erg leuk, zeker als je weet dat er erg veel waarheid schuilt in de achterklap van kelder.

  (Ook over DSB bank man Zalm)

 12. 22

  Dion Graus, Rita Verdonk: dat is ook wel echt laaghangend fruit.

  Ik blijf erbij dat er eens een goed team onderzoeksjournalisten op de IND-periode van Sietse Fritsma moet worden gezet. Had je als asielzoeker een eerlijke kans als hij je dossier behandelde?

 13. 23

  wisdom of the crowd? hier bij sargasso,?

  Indien die formule opging lieverd had je de lijst al vóór Netwerk in je handen gehad i.p.v het laatste broodkruimeltje te laten analiseren door je klandizie.

  In het kader van keihard terug neuken vanuit ulra links, wie is Uw top 10?