1. 3

  Oldskool overvragen van websites zodat ze uit de lucht gaan. De pagina die je opent vraagt overheidssites om de paar seconden op. Doe je dit met een paar duizend man, die ook nog eens meerdere vensters openen dan gaan de meeste sites snel uit de lucht.

 2. 5

  Ik zou er graag aan mee doen, het voelt lekker rebels. Toch vraag ik me af of’t wel zin heeft, of nog erger, ‘backfired’dit zich niet terug op de bevolking. Geen idee hoe hoor, maar het doet me afvragen of ik me er wel mee moet bemoeien..

 3. 7

  Ik geloof dat de refreshtijd wat kort staat, want 6 venstertjes zijn nog niet geladen als hij opnieuw begint te laden.

 4. 10

  @8: Poe, cyberterrorisme wel high tech hoor… timeout veranderen, dadelijk moet ik nog een bmovl-filtertje toepassen zeker?

 5. 11

  Hoewel het sympathiek klinkt en ook werkt, raad ik toch aan het niet te doen.Diverse trafficreports van internetverkeer in Iran tonen dat, doordat ze daar veel afsluiten, een dergelijke overbelasting uiteindelijk alleen maar nadel7g uitwerkt, nl nog minder resources voor uitgaand verkeer.

 6. 13

  @ Steeph (12): Bij mij laadde die pagina wel, helaas. Nu niet meer. Ik probeer het nog 120.000.000 keer, dan scheid ik ermee uit. Er stond ook die inmiddels zeer bekende foto op van de demonstrant die een gewonde ME’er helpt. Kun je nagaan!