1. 3

  Al of niet beledigen is een kwestie van de “ontvanger”. Zelf weeg ik de woorden die op me afkomen, indien vederlicht buig ik even opzij. Indien een spreek(st)er van gewicht knalt het op mijn smoel.

  Berlusconi is vederlicht dus kan aldoende niemand beledigen.

 2. 5

  @2 Zapatero stond naast Berlusconi toen die laatste zich verdedigde tegen de beschuldigingen van hoerenloperij door te zeggen dat er met hoertjes niks aan is omdat er niks te veroveren valt. Ik heb bijna nog nooit iemand (Zapatero) zo ongemakkelijk zien kijken.

 3. 9

  Wat een Pathos bij de Joop “Hoe kun je in Godsnaam illegaal zijn als mens. en dan ook nog in een land. Hoe kun je het bedenken. als ik hier over nadenk voel ik een diep verdriet. Illegaal leven. op basis van historisch bevochten gronden. mag je er wel of niet lopen…….te erg…te vreselijk”

  Dat soort mensen moeten het heel zwaar hebben.

 4. 10

  Wat vond je van het artikel? Je haalt iemand aan die reageerd. Zo zou je dat ook kunnen doen bij VK-Opinie. Waar dagelijks 1000 (?) zeer uiteenlopende reacties verschijnen.

  Op zich vind ik dat je over de stelling “Hoe kun je in Godsnaam illegaal zijn als mens. en dan ook nog in een land.” Nog best kunt babbelen. Maar het is maar een reactie…