1. 13

  Ik begrijp het, U wilt liever zo’n grijs koekblik ipv een lekkere bol (ik heb hem alweer 5 jaar);)

  De iMac ( met pentium, windows no problem)waar het hier over gaat, de pc zit net achter het 24″ scherm en zie je niet..

  [IMG]http://img119.imageshack.us/img119/6629/5636gt3.jpg[/IMG]

 2. 16

  Na een felle interne ideologische strijd is de als “rukbanner” omschreven animated GIF voorgoed verwijderd. In de toekomst hopen wij u nooit meer te irriteren met rukbanners. Onze excuses voor het ongemak.

 3. 17

  @ALO, mag dat nog wel in 2006 “moorkop” ;)

  Als reaguurder met de neus op het Sargassoraam gedrukt ben ik wel heel benieuwd hoe “een felle interne ideologische strijd” zich afspeelt…we shall never know.

 4. 18

  Larie even bij de les blijven. Een moorkop is een klein uitgevoerde Bossenaar. Ik was geheel politiek correct. En nu een smiley. Sorry, ik heb alleen een koekblik, geen Apple dus dat gaat niet lukken.