Wat een ergernis!

Gisteravond dacht ik, kom laat ik een wedstrijd gaan kijken, ik doe immers mee aan de voetbalpool op mijn werk. Het werd Frankrijk-Zwitersland, op papier een leuke pot, in de werkelijkheid een draak van een wedstrijd.

Frankrijk, een team vol volgevreten vedetten die geen meter voor elkaar willen lopen, waterdragers met sterallures en (voormalige-) sterren die zwaar over hun top zijn. Maar Zwitserland was te weinig doortastend, want is blijkbaar mode onder coaches om vooral voorzichtig te zijn, want stel je eens voor dat je het publiek vermaakt.

De grootste ergernis vormden echter niet de voetballers, maar NOS-commentator Frank Snoeks.
Wat een vooringenomen bal zeg, en dan ben ik nog aardig …. Schreeuwend en overdrijvend, alles afkrakend en vooral met bijzaken bezig zijn in plaats van gewoon commentaar te geven bij de wedstrijd. Vooral de scheidsrechter had hij het op voorzien en hij moest daardoor meerdere keren terugkomen op zijn vooringenomen mening, want de man deed het dan niet helemaal goed, maar zag toch de dingen die de tv niet direct registreerde.

Wat mij betreft mag deze vent direct naar huis! Dat een wedstrijd niet goed is, oke, maar dat het ook nog eens extra bedorven wordt door zo’n zich commentator noemende bal, dat gaat me echt te ver!

 1. 3

  gezeik! die vent moest gewoon zijn brood verdienen. klaar!
  overdrijf jij niet een beetje dan als zijn commentaren iets ”te” vindt?
  en zijn uiterlijk….helemaal niks mis mee. ik ben benieuwd naar hoe jij er uitziet :)
  kom op eens met je foto als je het durft, zeikerd.

 2. 5

  Jij bent dus net zo erg en mijn uiterlijk doet er helemaal niet toe want ik zie er doodgewoon een stuk beter uit. (punt)

  Een voetbalcommentator hoort commentaar te geven over het voetbal en zich niet bezig te houden met stemmingmakerij. Dat leidt onnodig af en het gaat nergens over. Ik snap niet dat daarvoor salaris word betaald.

 3. 8

  mag ik ook mijn mening over meningen geven? decadente meningen allemaal. is het een plus van mij om die mening te lezen? sjeees! wie gaat nou zeuren om een commentator die met wat extra zijn werk doet.
  ga allemaal slapen joh!