1. 6

  Volgens mij zijn die wimpers inderdaad opgeplakt, ik zit ook een beetje met dat lichtvlekje bij haar rechterhand. Licht kan soms raar vallen.(gekruiste nicols?)

 2. 11

  Die siliconenknobbels van mevrouw Verbaan vallen mijns inziens niet onder het Sargasso charter.

  Op vrijdag wil ik natuurlijke dikke tieten zien.

 3. 12

  @Carlos: Die van Britney zijn natuurlijk WEL echt. Die van Georgina zijn ook echt, komt volgens haarzelf doordat ze de Pil is gaan gebruiken.

  *Spuyt12 vraagt aan zijn vriending of zij de dosis ook even wil verhogen*

 4. 13

  Dat meneertje van de Quote is toch maar een geluksvogel zeg. Volgens mij is Georgina echt een beest in bed. Die tieten zijn volgens mij gewoon echt. Zo groot zijn ze nou ook weer niet. Maar ik wil dat graag even met de hand controleren hoor, Zucht…

 5. 14

  @phonkee: helemaal gelijk “natuurlijke dikke tieten” zijn onze bedrijfspolicy. Maar om Georgina te eren heb ik een monstersiliconen-special met een vleugje Arafat in elkaar gedraaid. Nog 5 minuten en u vindt ‘m in de linkerkolom.

 6. 20

  [Jambers accent] Zij zijn hoogopgeleid en bekleden verantwoordelijke functies in onze maatschappij, maar op vrijdagmiddag verlagen zij zich tot puberale dommigheden op het Internat. Weblogs zijn voor hen wat drugs zijn voor een verslaafde.[/Jambers accent]

 7. 23

  @dreadloki: “gemoederen” dat is het woord van de week, zolang de gemoederen bezig worden gehouden zijn we nog niet dood, zeg maar…
  (ik snak naar niet beziggehouden gemoederen overigens)