1. 4

  Bij de Pers denk je nog de ultieme langselkaarheenpraat-techniek te lezen:
  Op Panzerfaust schrijven ze: ‘De klacht dat op weblogs iedereen er dom op los kankert is kortzichtig.’
  ‘Weblogs als Geenstijl vallen inderdaad op door een overdosis aan schriftelijke geweldpleging.’

  Maar bij DNR blijkt Wanda zich eksklusief op de ‘meer populaire weblogs’ te richten:
  Op Panzerfaust schrijven ze: ‘De klacht dat op weblogs iedereen er maar dom op los kankert is kortzichtig.’ Daar bent u het vast niet mee eens.
  ’Laten we zeggen dat de meer populaire weblogs, zoals het reeds genoemde Geenstijl.nl, inderdaad opvallen door een overdosis aan schriftelijke geweldpleging.’

  Even los van deze (terechte) hetze van Wanda tegen PFMAG, waarom staat geenstijl in zijn eentje symbool voor alle blogs? En dan nog, de virtuele bozeburgerbagger treft men nog het meest aan op de reactiepanelen van de online versies van traditionele kranten als Telegraaf en AD. Daarbij vergeleken is het geenstijlpubliek overigens nog een roedel van pijprokende interrectuelen met praktisch Pythonesque humorpogingen.

 2. 7

  @6: Onder de blogs zijn wij inderdaad grote jongens (bij de 0,1% grootsten). De olietanker GeenStijl en nog een paar van die kolossen zijn niet de standaard, eerder de uitzondering op de uitzondering.

 3. 8

  Is het juist te stellen dat binnen de reguliere pers vrijwel geen aandacht wordt besteed aan het wel en wee van een andere krant terwijl binnen de blogwereld het een vrijwel dagelijkse topic is?

  Zoja, waarom.
  Zonee, zet uw bril af;)

 4. 14

  Het probleem is natuurlijk vooral dat ze grotendeels gelijk heeft. De inhoud wordt ook hier vaak binnen 10 reacties volledig ondergeschikt aan de al dan niet subtiel gebrachte scheld-partijen en dit log beschouw ik dan nog als één der nuttigen.

  Als je geenstijl en dat soort ultieme intellectuele droefheid in het mixje erbij gooit kom je uit op een moyenne ver beneden het vriespunt.

 5. 17

  Hilarisch dat ze serieus op een fictieve prijs ingegaan, daarmee is toch mooi aangetoond dat ze toch vooral humorloos en inderdaad onwetend is.

 6. 22

  En zo is het!

  Al die boze burgers, dat is alleen maar bagger! Alleen MIJN mening is goed.

  En wil je een keer een goede discussie op niveau dan raakt dat toch weer ondergesneeuwd door scheldpartijen.

  BAH! PARBLEU! DROMMELS!

  Waar zijn ons soort goede normen waarden gebleven? Wie heeft al dat plebs losgelaten? Wat denken ze wel niet, die nare boze burgers?

 7. 23

  Schoot me nog voor het sluiten van de markt nog even te binnen. En volg het bloggiesgedoe niet verder, beste blog (diverse categorieën), een prijs voor de vervelendste nar…maar geen prijs voor de absolute BlogKoning…

  Moet ooit dit werkje gelezen hebben: