Waarschuwing: commerciële activiteiten op Sargasso

Euroteken in perspectiefVoordat iemand het ontdekt en het gevoel heeft dat hij/zij stevig gepakt wordt door Sargasso, zeggen we het zelf maar even.
Met ingang van afgelopen weekend hebben we de nodige linkjes naar boeken vervangen door een speciaal linkje naar bol.com.
Daar hebben we namelijk een mega-deal mee gesloten. Zo kunnen wij voor 2047 met pensioen als het mee zit.
Vrees niet, alleen klikken is niet genoeg. U moet ook werkelijk bestellen willen wij er rijk en u wat armer van worden.
Vindt u dit nou een heel omslachtige weg, kunt u natuurlijk altijd nog uw geld rechtstreeks bij ons kwijt.

Om nou gelijk maar de indruk weg te nemen dat we daardoor heel lief gaan schrijven over boeken, geven we u alleen maar een linkje hier naar de lijst met ongelezen boeken. Als dat geen negatieve reclame is, weten wij het ook niet meer.

 1. 1

  Is er ook een algemene link naar bol.com via sargasso? Ik bestel daar af en toe en als ik jullie daarmee kan spekken dan graag. Of moet ik dan de redactie mailen die speciaal voor mij een linkje installeert?

 2. 10

  Kunnen jullie (@3) die algemene bol.com link (@1) dan op de Steun Sargasso pagina plaatsen? Lijkt mij een uitgelezen (huh huh) plek.

 3. 15

  En die rechtstreekse steun, die is door jullie toch wel aftrekbaar voor de belastingen gemaakt ? Dwz steun aan culturele, sociale of wetenschapsbevorderende stichting ?

 4. 24

  Overigens heeft alle aandacht tot nu toe het indrukwekkende getal van 4 bestellingen opgeleverd!
  En de Bijbel is het meest aangeklikt. Het is maar dat u het weet.

 5. 26

  Hee, ik zei niet verkocht. Ik zei alleen aangeklikt. Wel verkocht zijn Dante, Dostojevski, Joseph Heller (Catch 22) en Miguel de Cervantes y Saavedra (Don Quichotte). Allemaal topnummers uit de ongelezen lijst.
  Dat doet een sargast toch goed.
  (En voor u schrikt. Nee, we kunnen niet zien wie wat koopt. Zelfs niet bij deductie. Tijdstippen of ip-adressen worden iet gegeven. Dat gaat gelukkig heel netjes).

 6. 28

  Als ik zeg dat ik net een boek heb besteld, kunnen jullie dan raden welke door mij is besteld, dan weet ik ook of het werkt.

  En ik heb ook liever een directe link op de voorpagina die naar de voorpagina van bol linkt, want nu ging ik via Catch22 en zag ik pas na mijn bestelling dat het 3 engelse boeken voor de prijs van 2 was… ik had dus goede zaken kunnen doen voor mijn stapel ongelezen boeken.

  Bij de link zou ik ook graag een lijstje van boeken zien die door de reaguurders worden gekocht.