1. 9

  @2 Dat kun je ook anders zien, als ze haar geluidjes onderdrukt wil ze misschien dat het langer duurt dan een halve minuut?
  Sex is net voetbal, beetje aanmoediging is nodig.

 2. 11

  @krekel; Lachen is niet erg toch? De beste sex is als je het eerst uitgiert en dat je dan, onder je, haar lach langzaam, via doelbewust gedoseerde piston-and-cylinder-movement, ziet besterven en overgaan in extase. Sorry, ik moet even naar de WC.

 3. 12

  Je hebt kreunen en kreunen. Kijkt er hier iemand wel eens een stukje harde Prono? Ligt me daar soms als een eend te kwaken..te KWAAKEN. Niet-normaal-meer. Madame volledig met 2 liter Bulgaarse yoghurt ondergesausd door dat cokehoofd van een acteur. Terwijl die camera dan zo wegzoomt weetuwel, daar waar het Hele Erge zich allemaal afspeelde…

  Pff, dan vraag ik me soms best wel eens af waar dat nou allemaal goed voor was…

 4. 13

  @YP: Pff, dan vraag ik me soms best wel eens af waar dat nou allemaal goed voor was…

  Dat hoort erbij. Net zoals de moeheid, de droefenis, de rauwe polsen, het plassen en de neiging om een sigaret op te steken.

 5. 14

  D’r zijn vrouwen die zoveel herrie maken dat je de neiging krijgt om te zeggen: ‘, hoe kan ik gvd hier m’n werk doen als jij me halfdoof ligt te kwaken?!’

 6. 16

  Aach meneer mevrouw wat een droog sneetje of waren het Uw schoenen die zo kraakten maar weet u wat het nou is: de rommetiek gaat toch helemaal naar de kloten zo en God ja een beetje aanmoedigen kan geen kwaad maar je kan toch ook een punt drukken zónder dat al die poespas erbij wordt gesleept zeg rot op…

 7. 17

  Door de tijden heen heb ik daar, recht op de vrouw af, wel eens navraag naar gedaan, maar ik kan niet zeggen dat ik er ooit een zinnig antwoord op heb gekregen. Dat leer je dan ook wel af. Ik geloof dan ook niet echt meer dat je een goed antwoord kan verwachten.

  Vlamingen meenden vroeger (misschien nog) wel dat Nederlandse mannen zo kreunen omdat het uit hun eigen zak moet komen. Daarop voortbordurend zou je dan kunnen stellen dat in het geval van Nederlandse vrouwen het misschien zo zal zijn omdat het uit de zak van hun man moet komen.