1. 1

  Papier hier! In de bieb lees ik zonder moeite 10 bladen voor het gemak achter elkaar in een vrij uurtje.

  Elektronisch zijn dat er dagelijks hooguit 5!

  Fuseren mensen. Ik heb al de grootste moeite om despeld.nl en nrcnext.nl te blijven volgen.

 2. 3

  Lutspost.

  Registreren om te reageren. PR maken door een Rost van Tonningen om een Grote leider te laten roepen. Adverteerders beledigen door te publiceren dat je ze hebt gebonden. VVD-ers die zich sociaal liberaal noemen.

  Sterf Reflecteer!

 3. 5

  Wat wij ontdekten (als vrijwilligers-site zonder advertenties) is, dat een kort stukje tekst met helder standpunt zonder moraliserende inhoud, de meeste reacties geeft.
  Ik heb ook eens bij pluspost gekeken en ik kreeg een huis-aan-huis-blad-gevoel waarbij de site gemaakt is door oude mannen.

  (Doelstelling van http://www.vvdnext.nl is ‘slechts’ VVD nieuw leven in te blazen, of dát lukt….mwah, wij zijn niet zo gelukkig als Pluspost, Opstelten heeft ons nog niet uitgenodigd. Er valt bij onze site vast ook veel aan te merken: liberale internetdeskundigen in de zaal die mee willen werken aan de ‘goede zaak’…..?).

 4. 6

  Als ik op een site nauwelijks de kans krijg om iets te lezen, omdat er een advertentie over de tekst komt, dan ben ik sowieso gelijk weg. Dan maar niet.
  Maar misschien hadden ze kop kunnen inkorten tot “niet goed genoeg”…

 5. 9

  Ik kende de site niet. Gaan kijken. Grimbert Rost van Tonningen? Die man kan wel wat. Waarom is die site dan zo ongelooflijk lelijk? En waar slaat de inhoud op? Ik zie er geen rode lijn in.

  Maar, in zijn bio van de Speakers Academy staat: “Rost van Tonningen is een generalist, die over vele onderwerpen kan spreken en schrijven. ”

  Hij weet van alles dus een beetje. Dat is geen goede basis om een succesvol blog mee te beginnen, daar moet je nl toch wel véél verstand van hebben, dezer dagen.

  Het ziet eruit als de eerste de beste standaard (lees: default) WordPress blogging theme.

  Weinig diversiteit, nauwelijks aantrekkelijk beeld… Buh. ’t Is niks, eigenlijk. Sorry.

 6. 14

  Het woord opiniekrant alleen al. Het is allemaal zo ouderwets, als de stadsomroeper die ieder geschreven stukje met “boeren, burgers en buitenlui!” begint nu de moderne tijd hem tot het papier heeft verbannen.

 7. 15

  Wij danken de lezers van Sargasso oprecht voor hun belangstelling. Oude mannen? Lees het artikel van Myrthe Hilkens http://www.pluspost.nl (al 30 dat wel, dus voor een vrouw misschien wel erg oud) over hufters. Wij met onze opiniekrant blijven erbij, de komende jaren, mede dankzij de reacties op deze site. Een beetje saai de eenheidsworst op deze site dat wel

 8. 19

  Maar de opmerking eenheidsworst is niet geheel terzijde. Waar blijven de vrouwen alhier bij het lezen van zo’n ongehoorde denigrerende opmerking?

  Dan maar de vrouwelijke kant van mij die het even uitspreekt.