1. 6

  Ik denk vandaag maar even niet terug aan 1994 en 1998…
  (als terugdenken immers wordt erkend als activiteit?)

  Aan die Oostenrijkse kroeg waar ik in 1994 tijdens het veldwerk Hazard Mapping in de Alpen met medestudenten zag hoe Oranje werd ge-kindje-wiegt door arrogante Brazilianen en de stamgasten van die dorpskneipe ons uitlachten: vooral niet kijken op 0.59 http://www.youtube.com/watch?v=A3JfTAOkB8Q

  Aan die kroeg in de Jordaan waar ik in 1998 het penalty drama aanschouwde en op de weg terug naar huis een stel uitbundig feestende Brazilianen tegenkwam en ik voor even mijn tolerante multi-culti overtuiging losliet…
  http://www.youtube.com/watch?v=4MoLiAfUxaE

  dat doe ik dus maar even niet, daar vandaag aan terugdenken, ..oops heb het dus toch gedaan!

 2. 7

  poepen, want toen ik dat in 94 en 98 deed op de wedstrijddag verloren we, dus ik neem het zeker voor het onzekere.

 3. 8

  @4: Lol! Da’s ook geen doen met dit weer, want je moet “Snel zoeken!”
  En dat ga ik vandaag niet doen. Alles langzaam, rustig, kalmpjes aan. En dan kan ik alles doen wat ik noirmaal gesproken ook doe op mijn vrije dag.