1. 2

  1. Voor de pers zal opheffing van het embargo nooit genoeg zijn. Want die willen niet zozeer de informatie, maar het nieuws. Als iedereen de mln.nota al heeft kunnen zij het niet meer als nieuws brengen en moeten ze op zoek naar iets anders. Bijvoorbeeld naar tegenstrijdige rapporten waar de mln.nota op is gebaseerd.

  2. Trix moet haar eigen verhaal schrijven. Nu krijgt elk departementje zijn eigen alineaatje en wordt alles even onbelangrijk. En om iets van urgentie er in terug te brengen giet het CDA er haar basis FUD-sausje overheen. Wat moet worden verteld is welke keuzes ze voor het volgende jaar willen maken, hoeveel dat gaat kosten en wat ze niet meer gaan doen om dat te kunnen betalen.

 2. 3

  Natuurlijk moet het embargo van de miljoenennota af. Wij betalen de bewindslieden om namens ons die nota te maken; zodra ‘ie af is, wil ik weten wat de plannen zijn.

  En Trix (en de rest van die profiteurs) moet maar één ding: koffers pakken, en wegwezen. Down met de monarchie.

 3. 4

  Zet de nota gewoon op regering.nl zodra die definitief is. Laat de koningin verder thuis (of beter de suggestie van #3).

 4. 5

  Nou Trix kan het toch over de kleinkinderen hebben. Want ik ga daar geen blaadje voor kopen. Of laat ze vertellen hoeveel verlies ze in de crisis al heeft moeten pakken. Of laat haar anektdotes over de prins vertellen. Ze moet maar zien. Of nee, ze moet eigenlijk niks. Ze ziet maar. Half uurtje -tops.