1. 2

  Het meest ondergewaardeerd is de inlevering van privacy (vingerafdruk op paspoort, reisgeschiedenis op OV-chipkaart, cameratoezicht, centrale databanken, rekeningrijden, elektronisch patientendossier, enz. Op allerlei terreinen kunnen overheden ons volgen en industrieën stelen legaal onze persoonsgegevens.

 2. 22

  Zonder twijfel de milleniumbug. Een goede tweede, op enige afstand, de mexicaanse griep. In beide gevallen speelt een combinatie van mediageilheid en gebrek aan kennis waardoor e.a. niet in de juiste context gezet wordt, een grote rol.

 3. 23

  @Spuyt12
  @HansR: En hoe weet je dat? Er zijn duizenden mensen hard bezig geweest met die bug.

  Ik zat er middenin en ik durf te stellen dat het gehyped is. Ik zat in zo’n project en ik heb het 3 maanden volgehouden om gillend weg te lopen. Gek van de hyping, valse beloften, valse claims en valsheid in het algemeen.

  Was het voor jou alleen maar “echt” geweest als er doden waren gevallen?

  Nee.

 4. 24

  Von Trier, R&B, Timbaland, Coldplay & Radiohead, all things Real Madrid, de “campagnes” van de nationale elftallen van de Beneluxlanden, Apeldoorn, een reeks MS-lanceringen, Y2K, BHV, de vele ijdele woorden van Leterme, à la limite de ambities van Verhofstadt net zo goed, …

  Meest nefaste: Siegfried Bracke.

 5. 28

  Als belg in de rand rond Brussel.
  De splitsing van Brussel Halle-Vilvoorde.
  Als mens met wat meer perspectief op de wereld :
  De naleving van de kyoto-akkoorden die we zowaar dankzij de crisis nog halen.

 6. 34

  Hee, ik ben blogloos geworden, sinds de wikikroegtrutten de retekool’s hebben overgenomen ben ik internetzwerver geworden. Ik probeer alleen wat te flamen tegen de kou.