1. 4

  Als mevrouw links nou masturbeert, komt mevrouw rechts dan ook klaar ? Of vindt ze het alleen maar vervelend dat er iemand aan haar kut zit ?

 2. 6

  Ach , er is een tweeling geweest ( mits U onderzoek had gedaan ipv page 3 te bewonderen en dit mee te pikken ) die getrouwd waren en een heel leger aan kinderen hadden , knap oud geworden ook nog.

  Alleen het dénken aan kinderen moeten produceren met een 2 koppig monster is iets waar eiei mee komt , het zal je fetish maar wezen.
  De simplistische banaliteit druipt eraf, dan nog liever een Jews poster.

 3. 8

  Ik zit me dan meer af te vragen of ze ook wel op dezelfde mannen vallen. Daarnaast de administratieve problematiek (1 paspoort of 2? Wat doe je als er maar 1 visum uitgekeerd wordt? Is de legale status overal het zelfde? Hoe zit het met school en diploma’s? Wat als 1 van de 2 teveel gedronken heeft? Hoe werkt het überhaupt met bekeuringen?).

 4. 9

  Ik heb de dames al eens eerder gezien in een docu en toen viel al op hoe geweldig ze het doen. In alle opzichten: oplossingen vinden die de handicap van aan elkaar vastzitten met zich meebrengt tot keuze maken die iedereen moet maken als je alsmaar ouder wordt.

  De vrijdagvraag kunnen alleen zij het beste beantwoorden. Uit die docu bleek al dat ze prima in staat zijn zelf uit te maken wat ze willen en hoe ze het gaan aanpakken.

  Dat ze nu weer eens in een of ander blaadje staan heeft te maken met hun even slimme moeder, die snel inzag hoe de beperkingen van de onslosmakelijke verbondenheid te cashen zijn”, zodat de dames genoeg mideelen hebben om hun eigen gang zo zorgeloos mogelijk kunnen gaan.

 5. 10

  Wat betreft trouwen: zou je dan niet gewoon “officieel” moeten huwen met één van de twee? De ander krijg je er gratis bij. Omdat liefde in eerste instantie een hormonale kwestie is zul je vermoedelijk verder van beiden evenveel houden, dus niet het “vervelende zus kijkt over haar schouder mee” effect.

  In de banaliteiten: hoeveel borsten zouden ze samen hebben?

 6. 11

  Eh… waarom zouden zij niet mogen trouwen en kinderen krijgen? Het is niet alsof ze geestelijk gehandicapt of drugverslaafd zijn zeg. Ze zien er alleen maar weird uit, dat is het enige.

 7. 13

  @JSK van mij mogen ze wel trouwen. Maar zie je ze dan als 1 rechtspersoon of als 2 rechtspersonen?
  Als het twee rechtspersonen zijn, neem ik aan dat ze ook met twee verschillende mannen kunnen trouwen. Maar daar begint al mijn twijfel (onvoldoende kennis wetboek).

  Het wordt echter nog complexer wanneer er kinderen geboren worden. Het kind is (genetisch) van beide moeders (rechtspersonen). Volgens mij past dat niet in het in de boekjes.

  Ook andere praktische problemen komen bij me op. Stel dat je een ziektenkostenverzekering voor de hele familie neemt in beide huwelijken. Welke verzekering keert dan uit als ze ziek wordt/worden?

  @Hemaworstje doe vooral wat concreter worden met je opmerking over een voorbeeld uit het verleden.

 8. 14

  @12: Ja dan vraag ik me weer af hoe het met fraude zit. Blijkbaar kunnen ze elkaar erg goed aanvoelen, dus zie ik het wel voor me dat ze bv. bij een multiple-choice toets elkaar intern kunnen seinen (nog even los van hoe je gaat voorkomen dat ze spieken).

  Daarnaast, gezien hun verschillende voorkeuren (en blijkbaar vaardigheden), welke studie ga je doen? Lijkt me psychologisch toch geen lolletje, zo’n beetje de helft van je lichaam moeten delen met iemand die ook nog kan aanvoelen (letterlijk) hoe jij je voelt/over dingen denkt.

 9. 16

  @Steeph, je kunt er ook zelf een probleem van maken he, als ze allebei een polis bij dezelfde verzekeraar afsluiten dan is er toch geen probleem.

 10. 17

  Carlos toch,
  als je mij al verbaal niet kunt verwerken en de noodzaakt voelt als eigenaar /redacteur om te schelden tegen een bezoeker hoeft Wilders nergens bang voor te zijn.

  steeph: voorbeeldje
  http://www.phreeque.com/balzek_sisters.html
  maar er zijn meerdere gevallen bekend ,
  Oh wacht, ik moet gaan daar staat Carlos zijn trein
  , ik moet instappen.

 11. 18

  Liever ff uitstappen Hema, je bent geen aangenaam gezelschap momenteel…why?

  Het is als mijn op elke vrijdag lunch naar de Hema, worstje halen omdat….bijna op en dan zit ik vol…en op precies de juiste plek staat de prullenbak.

 12. 19

  Inderdaad @ rvgk, want: 2 heads, 2 completely separate spinal cords…dus biologisch technisch 2 aparte mensen en dus ieder een paspoort e.d. Gaat/kan constant (juridische) problemen geven past niet boekjes, blijft de vrijdagvraag onbeantwoord. Tel daar 1 set reproductive organs bij op he: Abigail is een beetje appelig wil vroeg naar bed heeft hoofdpijn maar Brittany is horny as hell…

  Wie “stuurt” wat aan dan?

 13. 20

  …legt hemaworstje het loodje? /seth

  de grote vraag is natuurlijk: Als zij voor Sargasso zou(den) bloggen — zijn het er dan 1 of 2.