Weer Nieuwe Uitvinding Voedselindustrie

We kenden ze al van de patenten op soja zaden en van de slavernij waarmee Iraakse boeren worden bedreigd dankzij een patent op graan; de über ondernemers bij Monsanto (Agent Orange) Company.

Er was een tijd dat je als boer eigenaar was van het spul wat op je eigen land groeide, no more; je betaalt copyrights of je verdwijnt in het cachot.

varkenMet het plantaardige voedsel op aarde heb je natuurlijk slechts een gedeelte van de Totale Wereldheerschappij in handen. Beter is het natuurlijk als ook de varkenshouders zich bezig houden met het fokken van jouw intellectuele eigendom. En dus, behold: Het Varken © 2004-05 Monsanto (Agent Orange) Company.

Heeft er trouwens al iemand het patent op water en zuurstof ?

 1. 3

  Ik heb wel een patent aanvraag lopen op de schepping in zn geheel. Het zou leuk zijn als jullie alvast wat rechten zouden willen afdragen, bespaart me weer een rechtzaak

 2. 5

  @MMM

  Was jij dat, van de Big Bang? Je wordt bedankt! Ik geloof ook niet dat dat de afspraak was, we zouden eerst een proof of concept maken!

 3. 6

  @MMM
  Bij de schepping hoort ook dat we in Nederland woorden die bestaan uit een combinatie van 2 zelfstandige naamwoorden, aan elkaar schrijven. Omdat jij hier tegen zondigt twijfel ik of je de rechten wel echt hebt.

 4. 8

  Denk je nou echt dat ik, als aanvrager van de schepping, me iets aan ga trekken van Nederlandse grammatica? Je mag blij zijn dat ik me uitdruk in een voor jullie begrijpelijke taal.
  (had ik maar nooit het begrip taal gepatenteerd!)

 5. 12

  Ik heb zojuist patent gekregen op het uitwisselen van informatie in tekstvorm, beeld, geluid of video in electronische vorm via een decentraal computernetwerk.

 6. 24

  Ik meen mij te herinneren uit de tijd dat ik de Donald Duck nog las dat Dagobert Duck een patent op ademhalen heeft (en indirect de Disney Company dus). Iedereen een apparaatje op z’n rug; een keer ademhalen is een stuiver en een diepe zucht een kwartje (overigens destijd nog uitgedrukt in degelijke Hollandsche florijnen)