1. 4

  Hoho: “parodie op Iraanse toestanden”. Laten we in Godesnaam toch asjeblieft oppassen daarmee mensen. Het is ernst daar hoor. En ik wil niemand angst aanjagen, ik ben van mezelf namelijk van-huis-uit een oase van orde, rust en regelmaat maarrr: iemand die militaire parade daar laatst (18/4) gezien? Tering!…twee neptieten in een vliegmachien.

  Tijdens de preek, met zo’n onheilspellende galm eronder, vast gelardeerd met allerlei vreselijke dingen aan het adres van Israël en de VS zien we het hele militaire potentieel in ganzenpas voorbijtrekken. Ahmadinejad van onderen gefilmd..de camera die mee pent op een rails: Leni Riefenstahl had daar nog best een puntje aan willen zuigen:

  http://www.youtube.com/watch?v=w3AGOMrcFxE

  Met rode en gele baretten getooide godsdienstwaanzinnige krijgers vormen raketten, bommen en granaten die ze maar wát graag onherroepelijk op ons petje gaan gooien:

  http://www.youtube.com/watch?v=_M2LIJcvWIQ

  Naast standaard afweergeschut, mobiele lanceerinrichtingen voor middellange afstandsraketten worden tevens de allernieuwste, “vervaarlijk” uitziende, wapens getoond op deuntjes gelijk het intro van Blackadder:

  http://www.youtube.com/watch?v=I_o-r1ihHWI&mode=related&search

  (jammerjammer..bij reportage van CNN was e.e.a. beter te zien) De nieuwste waterscooters uitgerust met vlammenwerpers. Vervaarlijk wiebelende, alsof ze van hout zijn, rood/ witte vierkante! raketten. Zweefvliegtuigjes op ski’s die, als ze niet vast hadden gezeten, hulpeloos weg zouden fladderen. Maar als klap op de vuurpijl: die twee zelfmoordduikers in die zinken onderzeeboot! (na 1:40).

  De Iraanse Mario van der Wubbe’s staan klaar…wat ik je brom…