1. 1

  Als ik dit zie, dan weet ik wel zeker dat er een god is. Eentje die de aap en duif in zijn evenbeeld heeft geschapen. Dat hoef ik niet te bewijzen, want dat weet ik gewoon zeker. (Dat verklaart ook waarom god zich zo weinig laat zien, met het uiterlijk van een aapduif, is het wat onzeker over zijn looks.)

 2. 11

  Ik zie ik zie Rita..en en Geert….
  En Michiel Smit..maar die was toch ondergedoken?

  Wacht maar tot dat aapje groot is.
  Bye bye witte duif.

  Raarrr..

 3. 12

  Overigens, en of het nu kwam door de onheilspellende marsmuziek op de achtergrond…of die verderfelijke tekening van een vrouwelijke chucky op een brandstapel van gisteren (waarvoor ze de maker ooit nog wel eens ingesmeerd met pek en veren de stad zullen uitjagen let op mijn woorden)… .

  Maar zag vanmorgen, zo half wakker weet je wel, drie 3 typetjes zonder op-of-om te kijken heel snel over straat marcheren. Kennelijk doelloos, zonder richting. Een drie- eenheid, kordaat en onafscheidelijk. Zag je Rita, zag je Geert. Zag je Geert, zag je Michiel NIET, want hij was ondergedoken. Ineens in een morsig hotelkamertje, kronkelende lichamen…een samensmelting…stilte…

  Niet voor lang. Plots zwaait de deur open. Er bulkt een reusachtig drillend, continue eitjes leggend lichaam naar buiten…holy mother wat een beest.

  De pers smult.

 4. 13

  De Amerikanen hebben hier in de jaren ’50 al veel proefjes mee gedaan hoor. Hoe krijg je een jong aapje gek van verlangen naar iets levends, en hoe gestressed isie dan feitelijk. Met soms bewegende harde en zachte poppen en zo, van allerlei soort.

 5. 16

  Very touching, indeed!

  ~ GBA.

  PS:
  De titel van dat artikel in de Daily Mail is incorrect: moet natuurlijk zijn The abandoned monkey that ….